Fixus | ilmastointihuollotFixus | ilmastointihuollot

Maarakennus T. Haavisto

Julkaistu 26.08.2015, katsottu 292 kertaaKauppaympyrä
Jo yli neljä vuosikymmentä olemme saaneet palvella pirkanmaalaisia asiakkaita - niin yksityisiä kuin yrityksiäkin. Muutimme vuoden 2009 alussa Tampereelta uusiin toimitiloihin Kangasalan Aseman teollisuusalueelle. Siellä toimintaamme tukee reilun 6000 neliön tontilla 1350 neliön katetut varastotilat sekä 700 neliön huoltokorjaamo- ja toimistorakennus.

Kokeneet ammattilaiset saavat aikaan hyvää ja laadukasta jälkeä. Meitä on neljäkymmentä ammattiylpeää osaajaa ja jokaisella on alan vaatimukset täyttävä työturvallisuus-, tieturva-, rataturva- ja tulityökoulutus.

TEOLLISUUS, INFRA JA RAKENNUSLIIKKEET Kohteitamme ovat maarakennustyöt viher- ja kivitöineen, koneperustukset, tukimuurit yms. rakenteet, teollisuuslattiat, louhinta- ja piikkaustyöt, purku- ja saneerauspurkutyöt sisätiloissa ja ulkona sekä verkonrakennustyöt.

ASUNTO-OSAKEYHTIÖT JA OMAKOTIRAKENTAJAT Omakotitalojen maarakennusurakat ja taloyhtiöiden pihasaneeraukset ovat työllistäneet meitä viimeisten vuosien aikana hyvin paljon. Keskimäärin kolmannes työntekijöistämme tekee työtä asunto-osakeyhtiöille ja omakotirakentajille.

Piharemontteihin kuuluvat uusien vesi- ja viemärijärjestelmien asennukset, vesieristykset, pintatyöt, leikkikalusteet, laatoitukset jne.

Omakotitalojen maarakennusurakoissa asiakas toimittaa meille asemapiirroksensa, josta laskemme yksityiskohtaisen urakkatarjouksen. Urakka sisältää mm. perusmaan kaivuut ja ylijäämämaiden poisviennit, ulkopuoliset putkistot ja routaeristeet sekä erikseen laskutettavan kiviaineksen levityksen ja tiivistyksen.

Annamme kohteillemme aikataulu- ja laatutakuu (2+10 vuotta).

PURKU JA SANEERAUSPURKUTYÖT Kohteitamme ovat maarakennustyöt viher- ja kivitöineen, koneperustukset, tukimuurit yms. rakenteet, teollisuuslattiat, louhinta- ja piikkaustyöt, purku- ja saneerauspurkutyöt sisätiloissa ja ulkona sekä verkonrakennustyöt.

Lisätietoja:
www.kauppaympyra.fi/yrityshakemisto/index/company/id/690/

Lue myös:
uutiset.kauppaympyra.fi/1448369834
uutiset.kauppaympyra.fi/1444726177
uutiset.kauppaympyra.fi/1438941312