Ajankohtaista yrittäjälle

HELMIKUU 2020

Meille Sanomissa on tärkeää olla kaupunkilaisten ja paikallisten yrittäjien pulssilla ja puolella! Meitä kiinnostaa mitä viikkoosi kuuluu, mikä sinua kiinnostaa ja miten voisimme olla avuksesi. Toivottavasti pidät uudesta tavastamme lähestyä sinua myös näin uutiskirjeellä. Ei jätetä kirjeenvaihtoa yksipuoliseksi: ole yhteydessä meihin!

Markkinointiin ja myyntiin on nykyään huimaavan paljon vaihtoehtoja. Kaikkeen ei riitä aikaa, rahaa, eikä välttämättä intoakaan. Kukin valitsee itselleen sopivat kanavat tavoittaa asiakkaansa. Toki on hyvä olla siellä, missä asiakaskin on. Hyvä on myös valita yhteistyökumppani, joka on samalla asialla kanssasi ja ymmärtää haasteesi.

Haluaisitko kuulla, miten me tekisimme markkinointiasi? Kerro toiveesi ja tavoitteesi Sadulle p. 040 720 8917 tai satu.pasanen@kangasalansanomat.fi. Satu talvilomailee 1.3. saakka, mutta jätä viestiä, niin hän palaa asiaan pikimmiten loman jälkeen ehdotuksella, johon sitoudut halutessasi.

Tiedätkö mitä on sisältömarkkinointi?

Sisältömarkkinoinnilla (sima) kerrotaan yritystoiminnastasi houkuttelevasti. Simaan kuuluu määritetyt tavoitteet ja niitä varten tehty mukava sisältö. Simaa käytetään mielikuvien maalailuun, asiakkuuksien syventämiseen, myynnin lisäämiseen. KS-sisältömarkkinointia voit tehdä verkossa ja printissä.

Joko luit yrittäjä Marjo Hyödynmaan sisältömarkkinointijutun verkkosivuiltamme? Sinunkin on mahdollista teettää vastaava. Kysy lisää Sadulta p. 040 720 8917 tai satu.pasanen@kangasalansanomat.fi. Satu talvilomailee 1.3. saakka, mutta jätä viestiä, niin hän palaa asiaan pikimmiten loman jälkeen.

Kiinnostaako laaja jakelu?

Kangasalan Sanomien painettu lehti ja sähköinen näköisversio tavoittaa viikoittain noin 7000 taloutta. Keskiviikkona 4.3. ja 1.4. jaamme lehteä yli 17000 talouteen ja sähköinen näköislehti on kaikkien luettavissa verkossa. Tahtoisitko ilmoittaa noissa lehdissä? Kysy tarjous Sarilta p. 050 404 1146 tai ilmoitukset@kangasalansanomat.fi. Aineistopäivät edellä mainittuihin lehtiin ovat perjantaina 28.2. ja 27.3.

Juttuvinkki toimitukselle

KS-toimitus tekee journalistisin perustein juttuja yrityksistä ja yrittäjistä. Toimittajia kiinnostavat kaikenkokoiset uutiset. Etsimme lukijoita kiinnostavia aiheita, ilmiöitä ja tarinoita. Jutun aiheena voi olla vaikka yrityksen erikoinen tarina, yrittäjän erilainen polku, oman toimialan muutokset ja miten ne näkyvät Kangasalla tai vaikka yrityksen tai sen henkilöstön saamat palkinnot.

Mieti, millaisen tarinan haluaisit itse lukea. Näkökulman ei tarvitse olla kirkas, autamme hiomisessa – jopa sen etsimisessä. Tarjoa aihetta toimituspäällikölle p. 040 158 7375, toimitus@kangasalansanomat.fi tai laita vinkki täältä.