Demarien tavoitteena on palveleva ja elinvoimainen Kangasala

0

Lähestymme uutta valtuustokautta tilanteessa, jossa kukaan ei voi tietää, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Oleellisia asioita Kangasalan elinvoiman ja hyvän kehityksen turvaamiseksi ovat:

Huolehditaan tulevaisuusinvestoinneista, eli tarvitsemme uusia asukkaita ja yrityksiä, jotta kuntatalous kehittyy myönteisellä tavalla.

Huolehditaan siitä, että peruspalveluita jotka kohdistuvat heikoimmassa asemassa oleviin, ei vähennetä, vaan niitä kehitetään entistä paremmiksi.

Pidetään julkiset palvelut hyvässä kunnossa ja huolehditaan että niissä on palveluiden pääpaino. Taataan riittävä- ja osaava henkilöstömäärä eri toimintojen laadukkaitten palveluiden  tuottamiseen. Yksityisiä palveluita voidaan ostaa julkisia palveluita täydentämään.

Kaupungin henkilöstöpolitiikan tulee olla kannustavaa ja parantaa henkilöstön vaikutusmahdollisuuksia omaan työhönsä. Sairauspoissaolojen vähentämiseksi on luotava työskentelyolosuhteet, jotka tukevat työssä jaksamista.

Pidetään kuntalaiset informoituna tulevista asioista, ja kuullaan heidän ajatuksiaan niistä.

Huolehditaan siitä, että yhteiskunnallinen kehitys on Kangasalla oikeansuuntaista. Kaupungin hyvyyden määrittää se, kuinka se kohtelee heikoimpia jäseniään.

Jos haluat tulla mukaan päättämään paremmasta arjesta – lähde SDP:n ehdokkaaksi kuntavaaleihin! Pääset mukaan ottamalla yhteyden johonkin näistä osoitteista:
hanna.laine@kangasala.fi
pekka.lahti@kangasala.fi
heikki_salmela@kolumbus.fi
isto.kaarne@kolumbus.fi
jari.markkinen@kangasala.fi

Ehdokkaaksi voit ilmoittautua myös tämän linkin kautta: https://sdp.fi/fi/kuntavaaliehdokkaaksi/

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.