Elokuun 2022 Kangasalan Yrittäjinä esitellään Pia Hokkanen ja Titta Ilomäki Kukkivilta – Vähitellen kypsynyt idea yhteisestä kukkakaupasta sai energisen parivaljakon yrittämään yhdessä!

0
Elokuun 2022 Kangasalan Yrittäjät ovat Pia Hokkanen (taulun kanssa) ja Titta Ilomäki (keskellä) Kukkivilta. Kuvassa vasemmalla Miia Järvinen, oikealla Jasmiina Ilomäki ja hänen vieressään Johanna Hakala. Alarivissä Lilo-haukku, tuttavallisemmin Putte. Kuva & konsepti: Harjula Production
Elokuun 2022 Kangasalan Yrittäjät ovat Pia Hokkanen (taulun kanssa) ja Titta Ilomäki (keskellä) Kukkivilta. Kuvassa vasemmalla Miia Järvinen, oikealla Jasmiina Ilomäki ja hänen vieressään Johanna Hakala. Alarivissä Lilo-haukku, tuttavallisemmin Putte. Kuva & konsepti: Harjula Production

Kangasalan Yrittäjät ry tahtoo osoittaa Kangasalta löytyvän monipuolisesti yrityksiä. Kuukauden Yrittäjiä huomioimalla paikalliset yrittäjät ja heidän toimintansa tulee tutuksi meille kaikille. Kuukauden Yrittäjän valitsee yrittäjäkollega, edellisen kuukauden palkittu yrittäjä. Elokuun yrittäjinä esittelyyn nostetaan Pia Hokkanen ja Titta Ilomäki kukkakauppa Kukkivilta.

Keitä olette?
Molemmat olemme pitkän linjan floristeja.

Yritys ja sen tarina?
Kukkivat perustettiin 12 vuotta sitten – vuonna 2010 – kun yhteisellä päätöksellä päätimme laittaa kaupan tuttuihin liiketiloihin. Yhteistä historiaa takana jo yli 20 vuotta. Olimme töissä eri liikkeissä, mutta pidimme koko ajan yhteyttä. Ajatus yhteisestä liikkeestä kypsyi vuosien varrella. Monet taisivat lyödä vetoa, kun kaksi vahvaa persoonaa löivät hynttyyn yhteen, että noinkohan on, että homma toimii. TOIMII!

Miksi Teidät valittiin kuukauden yrittäjäksi?
Tämä tuli iloisena yllätyksenä Zerafiinan Kirsiltä. Olemme kauan tätä yhdessä tehneet ja edelleen hyvällä draivilla mennään. Se varmasti näkyy! Kirsin kanssa olemme tehneet yhteistyötä Zerafiinan alusta lähtien. Korona-aikana tuimme ja buustasimme toisiamme – kyllä tästä selvitään.

Tulevaisuus?
Pyrimme edelleen kehittämään itseämme ja henkilökuntaamme, jotta pysymme ajan trendeissä mukana. Nyt ajatukset on jo tiukasti kohti joulua.

Kenet olette valinneet seuraavaksi Kangasalan Kuukauden Yrittäjäksi ja miksi?
Keittiömestari Heikki Ahopelto ja Rakovalkeat. Heikki on oikea Feeniks-lintu, muuntautumiskykyinen ja keksii aina uutta. Nyt yhdistää yrityksessään eräoppaan ja keittiömestarin taitojaan.

Puusepäntie 31, S-Marketin talo, Kangasala
P. 0400 611 488
kukkivat.fi
Kukkivat Facebookissa


Kiitos, kun jaat tämän jutun omissa verkostoissasi käyttämällä jutun jakonappeja!
Tutustu kanavamme kaikkiin juttuihin sisältömarkkinointikanavamme etusivulla.

Kangasalan Yrittäjät ry verkossa
Kangasalan Yrittäjät Facebookissa
Kangasalan Yrittäjät Instagramissa
#yrittäjät #kangasalanyrittäjät #pirkanmaanyrittäjät #kangasala

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.