Helmikuun 2021 Yrittäjät Kangasalla: OAC:n Reetta ja Miika Vuorio

0
Asettamasi evästeasetukset estävät jakopainikkeiden käytön.
Helmikuun 2021 Kangasalan Yrittäjät Reetta ja Miika Vuorio OAC Finland Oy:stä. Kuvat & konsepti: Harjula Production Ltd.
Helmikuun 2021 Kangasalan Yrittäjät Reetta ja Miika Vuorio OAC Finland Oy:stä. Kuvat & konsepti: Harjula Production Ltd.

Kuka olet
Reetta Vuorio, OAC Finland Oy

Yritys ja sen tarina
OAC Finland Oy on mieheni Miikan ja minun vuonna 2008 perustama yritys, joka alkoi kiipeilykenkien maahantuonnista ja on paisunut urheiluvälineiden tukkukauppiaaksi ja valmistajaksi. Joskus alkuaikoina linjasimme strategiaan, että suksiin ja vaatteisiin ei sitten sekaannuta – nyt meillä on suksitehdas ja kolme vaatebrändiä! Toimintaamme ohjaavat huippulaadukkaiden ja ekologisten tuotteiden lisäksi perheyrittäjämäiset pehmeät arvot ja kotiseuturakkaus. OAC on kansainvälinen kasvuyritys, jonka juuret ovat tiukasti Kangasalan harjumaastoissa. Olemme löytäneet ihan mahtavaa, taitavaa porukkaa työkavereiksi ja lisää on haussa. Nyt meitä on OAC:ssa kaikkiaan 25.

Miksi sinut valittiin kuukauden yrittäjäksi?
Oli sydäntä lämmittävää kuulla perustelut. Meitä kiitetään paikallisena työllistäjänä, arvostetaan asennettamme ekologisten ja käytännöllisten retkeilyvarusteiden tuottajana sekä maahantuojana. Lisäksi mainitaan luontoarvojen priorisointi yrittäjyydessä. On nähty hieman pintaa syvemmälle meidän toiminnassa ja arvomaailmassa.

Tulevaisuus
Tulevaisuus näyttää lupaavalta. OAC jatkaa kasvuaan maailmanlaajuisesti erityisesti Skinbased -suksituotteiden osalta, mutta myös kaikilla muilla yrityksen toimialueilla. Yritys tulee pysymään Kangasalla ja käynnistymässä onkin uusien isompien toimitilojen rakennusprojekti.

Kenet olette valinneet seuraavaksi Kangasalan kuukauden yrittäjäksi ja miksi?
Olisi tosi monta hyvää ehdokasta, mutta päädyimme EHD Finlandiin. EHD:n porukan rento asiantuntemus ja timanttinen asiakaspalvelu on pelastanut meidät monta kertaa kiperästä tilanteesta. EHD on paikallinen täyden palvelun talo, jolla on ajatusta nopeampi toimitus.

OAC_logo
OAC Finland Oy
info@oac.fi
+358 10 2291 650
oac.fi


Kaikki Kangasalan Yrittäjien Kuukauden Yrittäjät löydät täältä.


Kiitos, kun jaat tämän jutun omissa verkostoissasi käyttämällä jutun jakonappeja!
Tutustu kanavamme kaikkiin juttuihin sisältömarkkinointikanavamme etusivulla.

Kangasalan Yrittäjät ry verkossa
Kangasalan Yrittäjät Facebookissa
Kangasalan Yrittäjät Instagramissa
#yrittäjät #kangasalanyrittäjät #pirkanmaanyrittäjät #kangasala

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.