Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Henkilötodistus mukaan vaaliuurnalle – katso tästä äänestyspaikat

Uutiset - 17.4.2015 kello 13.51

Eduskuntavaalien varsinainen vaalipäivä on tulevana sunnuntaina.
Vaalipäivänä äänioikeutettu saa äänestää vain siinä paikassa, joka on merkitty hänelle ennen vaaleja lähetettyyn ilmoituskorttiin.
Ilmoituskortti on hyvä ottaa mukaan, mutta se ei kuitenkaan ole pakollinen.
Äänestäjä on velvollinen esittämään selvityksen henkilöllisyydestään. Mukana on siis oltava kuvallinen henkilöllisyystodistus, esimerkiksi ajokortti, passi tai poliisin antama henkilökortti.

Kangasalla vaalipäivän äänestyspaikat ovat samat kuin vuoden 2014 europarlamenttivaaleissa lukuun ottamatta kirkonkylän äänestysalueita, joiden äänestyspaikka on siirtynyt pääkirjastoon. Vanha valtuustosali ei siis ole enää äänestyspaikka.
Suoraman koululla äänestäjien on syytä huomata, että äänestystilat sijaitsevat Kyötikkäläntien puolella sijaitsevan pääsisäänkäynnin yhteydessä.

Vaalipäivän äänestyspaikat Kangasalla: Havisevan koulu, Huutijärven koulu, Kautialan koulu, pääkirjasto, Liuksialan koulu, Raikun koulu, Ruutanan seurakuntakoti, Suoraman koulu, Pitkäjärven koulu, Sariolan koulu ja Kuhmalahden seurakuntatalo. Äänestyspaikat ovat avoinna kello 9–20.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös