Huhtikuun 2022 Kuukauden Yrittäjä: Tapani Salmisen visio yhden luukun IT-palveluista on kasvanut ja kehittynyt 20 vuodessa – pientä ja isompaa tietoteknistä apua saatavilla ihan läheltä

1
Huhtikuun 2022 Kangasalan Yrittäjä on Tapani Salminen Newision Oy:stä. Kuva & konsepti: Harjula Production
Huhtikuun 2022 Kangasalan Yrittäjä on Tapani Salminen Newision Oy:stä. Kuva & konsepti: Harjula Production

Kangasalan Yrittäjät ry iloitsee kangasalalaisesta yrittäjyydestä ja palkitsee kuukausittain paikallisen Kuukauden Yrittäjän. Huomionosoituksen saajan valitsee toinen paikallinen yrittäjä. Huhtikuussa framille nostetaan Newisionin Tapani Salminen.

Keitä olette?

Newision Oy on kolmen hengen tiimillä toimiva tietokoneiden, oheislaitteiden yms. myyntiin, huoltoon ja asennuksiin erikoistunut yritys Kangasalla. Kiteytettynä IT-palveluita yrityksille ammattitaidolla ja luotettavasti – kaikki yhdeltä luukulta -periaatteella. Kaikissa alaa edes sivuavissa asioissa voi kääntyä meidän puoleen: ellemme itse pysty auttamaan, osaamme ohjata asiakkaamme oikeaan suuntaan.

Yritys ja sen tarina?

Newision Oy on perustettu vuonna 2002. Toukokuussa tulee 20 vuotta täyteen! Alusta lähtien olemme toteuttaneet monipuolisesti erilaisia IT-projekteja, joista yhtenä suurimpana esimerkkinä Suoraman koulun kierrätyskoneilla toimiva tietotekniikkaopetuksen Linux-ympäristö. Homma laajeni lopulta kattamaan myös kaikki Oriveden koulut. Olemme vuosien saatossa ratkoneet lukemattomia pieniä ja suuria tietotekniikan ongelmia.

Miksi teidät valittiin kuukauden yrittäjäksi?

Janne Gåsman valitsi meidät pitkän ja hyvin toimineen yhteistyön perusteella.

Tulevaisuus?

Tulevaisuudessa on tarkoitus panostaa vielä enemmän yrityksille suunnattujen palveluiden kehittämiseen, joissa pääperiaatteena on jokaiselle yritykselle yksilöllisesti räätälöidyn palvelukokonaisuuden tarjoaminen kuukausimaksulla.

Kenet olette valinneet seuraavaksi Kangasalan kuukauden yrittäjäksi ja miksi?

Olemme valinneet toukokuun yrittäjäksi Parturi-kampaamo Cut&Caren Eija Riipin. Eija on aina positiivinen ja iloinen. Hän saa jopa tällaisten nörttien kampaukset näyttämään lähes säädyllisiltä.

Ellintie 6, ​36200 Kangasala
P. 03 3392 6900
newision.fi

Aiemmin valittuihin kuukauden yrittäjiin voit tutustua täällä.


Kiitos, kun jaat tämän jutun omissa verkostoissasi käyttämällä jutun jakonappeja!
Tutustu kanavamme kaikkiin juttuihin sisältömarkkinointikanavamme etusivulla.

Kangasalan Yrittäjät ry verkossa
Kangasalan Yrittäjät Facebookissa
Kangasalan Yrittäjät Instagramissa
#yrittäjät #kangasalanyrittäjät #pirkanmaanyrittäjät #kangasala

1 kommentti

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.