Huippunimi sähköpyörämarkkinoille – FitNord-sähköpyörä tarjoaa laatua, mukavuutta ja poikkeuksellisen akunkeston

0

Suomen johtava kuntolaitevalmistaja FitNord on tuonut vuoden 2021 pyörämarkkinoille oman sähköpyörämallistonsa. 

Vuodesta 2021 on tulossa rajun kasvun aikaa Suomen sähköpyörämarkkinoilla. Työsuhdepyörän verovapaus tekee sähköpyörästä poikkeuksellisen edullisen hankinnan yrityksille, ja sähköpyöräily tulee etenkin työmatkoilla. Samalla arjen asiointi ja vapaa-aika nousevat sähkön avustamille pyörille. Tähän ympäristöön FitNord-sähköpyörät tuovat uuden ja edullisen hinta-laatusuhteen sekä ennennäkemättömän luotettavan ja helppokäyttöisen tekniikan.

Täydellinen mallisto ja uusinta tekniikkaa

FitNord-sähköpyörät rullaavat markkinoille täydellisenä mallistona alusta alkaen. Tarjolla on kaikkia runkomalleja – kaupunkipyöriä, hybridejä ja maastopyöriä, samoin fatbike-malleja. Matalarunkoinen malli esitellään myöhemmin keväällä.

Kaikkia FitNord-sähköpyöriä yhdistävät laadukkaat osat sekä runsaan kapasiteetin tarjoavat akut. Parhaissa malleissa akun toimintasäde on jopa 180 km. Johtavien komponenttivalmistajien, kuten Shimanon, Tektron ja SR Suntourin komponentit takaavat pyörien kestävän mekaniikan.

Uutta ja kiinnostavaa tekniikkaa löytyy kautta malliston. Esimerkiksi citybike-malleissa on yksivaihteinen takanapa, joka tarjoaa maksimaalisen luotettavuuden ja helppokäyttöisyyden. Sähköavustus huolehtii polkemisen helppoudesta ja mukavuudesta. Maastopyörien ja fatbike-mallien huipulta taas löytyy yli 100 newtonmetrin väännön tarjoava avustusmoottori sekä jopa tasan kilowattitunnin akkukapasiteetti.

Kaupunkiin, retkelle ja maastoon

FitNord-merkin jälleenmyyjänä toimivan Kuntokauppa.fi-verkkokaupan tuoteasiantuntija Henri Laine on innoissaan uuden malliston ominaisuuksista. – Citybike-mallimme Agile on kiinnostava uutuus. Yksivaihteinen takanapa tuo sinkuloiden eli urbaaniin pyöräilyyn suunniteltujen, ketterien sekä vapaarattaalla varustettujen yksivaihdepyörien kulttuuria Suomeen. Euroopan metropoleissa tällaiset pyörät ovat nuorten aikuisten suosiossa, ja nyt niitä on saatavilla Suomesta ja laadukkailla sähköosilla varustettuina. Saatavilla on miesten ja naisten runkomalli. Tästä pyörästä tulee verraton laite työmatkapyöräilyyn ja asiointiin kaupunkioloissa.

Yleiskäyttöiseen retki- ja maantieajoon on tarjolla hybridimalli Ava. Mallissa on kolme eri varustelutasoa, jotka kaikki edustavat hintaluokkansa huippua niin akkukapasiteetin kuin osienkin suhteen. Edullisemman pään malleissa on voimakas takanapamoottori, huippumallissa keskiömoottori sekä laadukas joustokeula, joka vaimentaa tehokkaasti epätasaistenkin teiden iskuja. Takarataspakka on 8-vaihteinen, mikä riittää mainiosti kaikkiin tieoloihin ja antaa takavaihteelle varman toiminnan. Akkukapasiteetti on mitoitettu pitkänkin retken tai päivämatkan tarpeisiin.

Maastoon ja muille epätasaisille alustoille sopivat maastopyörä Ranger sekä sen fatbike-serkku Rumble. Näissäkin pyörissä on tarjolla huippulaatua ja tehokasta akkukapasiteettia hintaluokan kärkilukemiin. Varustelutasoja on maastopyörässä neljä ja fatbike-mallissa kolme. Maastopyörien runkomalli sopii mainiosti eri kokoisille ajajille, ja säädettävät ohjainkannattimet antavat lisää säätömahdollisuuksia.

Niin mekaanisten osien hienostuneisuus kuin akkukapasiteettikin kasvavat maastomalliston myötä. Henri Laine on erityisen mielissään mallien sähköosista: – Malliston edullisemmassakin päässä on momentintunnistuksella varustettu sähköavustus, mikä saa sähkömoottorin reagoimaan nopeasti ja tarkasti. Huippumalleissa on tarjolla jopa 900:n wattitunnin ja tasan kilowattitunnin akkukapasiteetti, ja niiden moottori tarjoaa täydet 100 newtonmetriä vääntömomenttia.

FitNord-sähköpyörät tarjoavat hintaluokkansa parhaan suorituskyvyn ja hinta-laatusuhteen.

Tutustu FitNord-sähköpyörämallistoon Kuntokauppa.fi-verkkokaupassa!

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.