Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Jukolan viestiin uusi osanottajaennätys

Kangasala-Jukolan viestiin on tehty uusi osanottajaennätys: 20 592 suunnistajaa. Kangasala-Jukola suunnistetaan 15.-16.6.2019 Kangasalan Heponiemen maastossa. Ilmoittautuminen päättyi 29.5. 

Uutiset - 31.5.2019 kello 9.33
Kangasalan Sanomat
Jukolan viestiin uusi osanottajaennätys
Jukolan viesti suunnistetaan Kangasalla kesäkuun puolivälissä. Kuva: Antti Harkko

Vuoden takaisessa Lahti-Hollola Jukolassa saavutettu aiempi osallistujaennätys rikkoutui jo toukokuun alussa, jolloin saavutettiin myös 20 000 suunnistajan rajapyykki ensimmäistä kertaa Jukolan viestin historiassa.

Venlojen viestiin ilmoittautui yhteensä 1 718 joukkuetta, mikä on lähes sata joukkuetta enemmän kuin koskaan aiemmin. Myös Jukola-seitsikoita ilmoittautui mukaan ennätysmäärä, kaikkiaan 1 960 joukkuetta, mikä rikkoo Lahti-Hollolan aiemman ennätyksen 65 joukkueella.

Kangasala-Jukolaan on ilmoittautunut joukkueita kaikkiaan 23 eri maasta. Seuratasolla eniten joukkueita on Jukolan viestiin ilmoittautunut Helsingin Suunnistajista; yhteensä 17 seitsikkoa. Venlojen viestissä Tampereen Pyrintö on saanut kasaan peräti 30 nelikkoa.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös