Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Kangasalan poliisi tutkii raiskausta – tekijä ja uhri löysivät toisensa Tinderistä

Sisä-Suomen poliisilaitoksen Kangasalan tutkintaryhmä tutkii Kangasalla pääsiäisen aikaan tapahtunutta seksuaalirikosta rikosnimikkeellä raiskaus.

Uutiset - 31.5.2019 kello 13.55
Kangasalan poliisi tutkii raiskausta – tekijä ja uhri löysivät toisensa Tinderistä

Raiskauksen uhriksi joutunut ja tekijä tapasivat deittipalvelu Tinderissä. Muutaman päivän viestittelyn jälkeen he sopivat tapaavansa Kangasalla Holvastin alueella pitkäperjantaina.

Uhri ja tekijä tapasivat ulkona ja kävelivät pitkään Holvastin alueella. Kun nainen oli aikonut lähteä, mies kävi yllättäen kiinni ja raiskasi hänet. Teon jälkeen mies poistui paikalta ja poisti Tinder-profiilinsa sekä kaikki naisen kanssa käymänsä keskustelut.

Asianomistajana olevan naisen mukaan tekijä oli noin 180 senttimetriä pitkä, vaaleahiuksinen ja sinisilmäinen mies. Hän oli ruumiinrakenteeltaan urheilullinen ja tekohetkellä hän oli pukeutunut mustaan nahkatakkiin, siniseen paitaan ja sinisiin housuihin. Mies oli kertonut olevansa 23-vuotias.

Teko tuli poliisin tietoon viiveellä. Tähän mennessä poliisi ei ole onnistunut selvittämään miehen henkilöllisyyttä.

Poliisi pyytää ilmoittamaan vihjeet virka-aikana Kangasalan poliisin tutkinnan numeroon 0295 445 889 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi tai vihjepuhelimeen 0800 90022.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös