Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Kangasalan Vesi kehottaa keittämään veden Alatien itäpäässä ja Jokioistentien alueella

Vesijohto on rikkoutunut saneeraustyön yhteydessä Jokioistentien ja Alatien risteyksessä. Rikkoutumisen seurauksena vesijohtoon päässyt maata ja vesi on voinut likaantua. Varotoimenpiteenä alueelle on annettu keittokehotus, joka on voimassa toistaiseksi.

Uutiset - 29.5.2019 kello 21.33
Kangasalan Sanomat
Kangasalan Vesi kehottaa keittämään veden Alatien itäpäässä ja Jokioistentien alueella

Vaikutusalue käsittää Tommilantien, Maijakaisantien, Surtikontien, Jokioistentien, Alatien itäpään, Ylävainiontien, Alavainiontien, Apumiehentien ja Kirvesmiehentien. Aluerajaus on esitetty www.kangasalanvesi.fi sivuilta löytyvästä häiriökartasta.

Ruuan valmistukseen ja juomavedeksi tarkoitettua vettä pitää keittää viidestä kymmeneen minuuttia. Jos vesi on sameaa, sitä kannattaa juoksuttaa, että se kirkastuu. Silmämääräisesti kirkasta vettä voi käyttää esimerkiksi peseytymiseen.

Verkosto otetaan käyttöön illan aikana ja sitä huuhdellaan samassa yhteydessä. Lisäksi verkostovedestä on otettu vesinäyte. Analyysitulokset valmistuvat alustavasti perjantaiaamupäivän aikana.

Jokioistentien ja Alatien risteykseen toimitetaan teräksinen vesisäiliö. Lisäksi kiinteä varavedenjakelupaikka on Kaarina Maununtyttären tie 6:ssa, teknisen varikon edustalla. Aikaisemmin tuossa osoitteessa sijaitsi paloasema.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

30.5.2019 kello 23.03
Hadi MohammadzadehIlmoita
Kangasalla käyminen on kuin intiassa kävis, joko se vesi pitää keittää tai sitten ostaa pullovesi kaupasta :D
~
Takaisin ylös