Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Kaupunki avaa infopisteen Prisman tiloihin

Kaupunki avaa tämän viikon torstaina infopisteen Kangasalan Prismaan. Piste on tarkoitettu palvelemaan lähinnä kaupunkilaisia, mutta toki matkailijatkin saavat sieltä tietoa paikkakunnan tarjonnasta.

Uutiset - 10.6.2019 kello 11.06
Kangasalan Sanomat
Kaupunki avaa infopisteen Prisman tiloihin
Kaupungin infopiste sijaitsee asiakaspalvelun naapurissa, lasi-ikkunoiden takana. Pekka Hellgren osui paikalle tarkistamaan Prisman puolen asioita.

Palveluiden uudistaminen ja niiden vieminen sinne, missä ihmiset luontaisesti liikkuvat, on tärkeä osa kaupungin strategiaa. Piste on auki myös illalla ja lauantaina.

Paikalla on aina kaksi kaupungin työntekijää; asiakaspalveluvastaava ja toinen henkilö kuuden ihmisen ringistä.

Yleisneuvonnan lisäksi tarkoitus on järjestää myös teematapahtumia. Aiheena voi olla esimerkiksi kaavoitushanke, varhaiskasvatus tai koulut.

– Uudentyyppistä, myös iltaan ajoittuvaa infopistettä on pohdittu jo pitkään. Nyt saimme sille keskeisen paikan Prismasta, entisen S-pankin kohdalta, kaupungin kehitysjohtaja Patrik Marjamaa kertoo.

Kyseessä on kokeilu, joka kestää ensi vuoden kesäkuun loppuun. Kävijämäärä ja asiakastyytyväisyys ratkaisevat jatkon.

Kangasalan kaupunki-info avautuu torstaina 13. kesäkuuta kello 15 Prismassa. Se on avoinna tiistaista perjantaihin kello 10–18 ja lauantaisin kello 10–14. Heinäkuussa kenties supistetummin.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös