Kisaranta-Cross 2021 Kangasalan Kisarannassa 2. ja 3. lokakuuta!

1
Asettamasi evästeasetukset estävät jakopainikkeiden käytön.

Lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna (2.10.2021-3.10.2021) Classic Motocross -moottoripyörät ja sivuvaunut sekä Quad-luokat saapuvat Kangasalan Kisarantaan kilpailemaan vuoden viimeisessä Classic-sarjan osakilpailussa. Kaksipäiväisen kilpailun aikana luvassa on varmasti vauhtia ja tiukkaa taistelua palkintosijoista!

Kilpailua varten Kisarannan ympäristöön on ratamestari Hate Penttilä yhteistyötahoineen  rakentanut noin 1,5 kilometriä pitkän radan, joka koostuu pienestä metsäosuudesta, peltoalueesta sekä muutamasta tiukasta kurvista Kisarannan tanssilavan edustalla olevalla hiekka-alueella.   Hate Penttilä on arvostettu kangasalalainen motocross-veteraani, joka kilpailu-urallaan saavutti useita merkittäviä voittoja. Penttilä on myös nyt herätetyn ja vuosittaiseksi tapahtumaksi suunnitellun Kisaranta Cross -tapahtuman idean isä. 

Kilpailun lähtö tapahtuu Kustaa Kolmannen tien vieressä olevalla suoralla osuudella, joten yleisö pääsee jännittämään lähtöä lähietäisyydeltä!

– Yleisölle on myös varattu loistavat katselualueet kilpailureitin pelto-osuuden läheisyydestä, tapahtuman vastaavana tuottajana toimiva Miska Jokinen vinkkaa.

Kilpailuun osallistuu yli 100  kilpailijaa, joten yleisölle riittää varmasti nähtävää koko viikonlopuksi! 

Kisaranta Cross 2017 Talaracing kyytimies Teemu Tala esittelee suojavarusteitaan kuljettaja Topi Talan kommentoidessa tiimin Classic-sivuvaunupyörää. Video Harjula Production 2017.

– Koronatilanteesta johtuen suosittelemme myös yleisölle vahvasti kasvomaskin käyttöä, turvaväleistä sekä hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta huolehtimista. Lisäksi kannustamme kaikkia ottamaan koronarokotteen, niin tapahtumamme voidaan järjestää mahdollisimman terveysturvallisesti, myös turvallisuuspäällikön tehtävää hoitava Jokinen neuvoo

Yleisö voi osallistua tapahtumaan pääsylipun ostamalla. Pääsylipun hinta on viisi (5) euroa ja se oikeuttaa seuraamaan kilpailua yhtenä päivänä. Pääsylippu on henkilökohtainen. Lapset pääsevät paikan päälle ilmaiseksi.


Kisaranta-Cross 2021
Classic Motocross Finland ry ja Kangasalan Moottorikerho ry

Lisätietoja kilpailutapahtumasta löytyy kilpailun verkkosivustolta. Verkkosivuston lisäksi kannattaa ottaa seurantaan myös kilpailun Facebook-tapahtuma, josta löydät myös ajankohtaiset kilpailuinfot.

Kisaranta-Cross 2021 -tapahtuman järjestävät yhteistyössä Classic Motocross ry ja Kangasalan Moottorikerho ry yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa.

Toivotamme yleisön lämpimästi tervetulleeksi Kisarantaan lokakuussa!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Miska Jokinen
tapahtuman vastaava tuottaja
sihteeri@kamoke.fi tai 040 745 9956

Videot: Harjula Production Ltd 2021 / Heikki Mäenpää
Stillkuvat: Janne Kähkönen


Kiitos, kun jaat tämän jutun omissa verkostoissasi käyttämällä jutun jakonappeja!
Tutustu kanavamme kaikkiin juttuihin sisältömarkkinointikanavamme etusivulla.

Kangasalan Yrittäjät ry verkossa
Kangasalan Yrittäjät Facebookissa
Kangasalan Yrittäjät Instagramissa
#yrittäjät #kangasalanyrittäjät #pirkanmaanyrittäjät #kangasala

1 kommentti

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.