Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista
Lounaalle KangasallaLounaalle Kangasalla

Kangasalan Sanomien kokous- ja saunatilat

Saunatilamme on vuokrattu toistaiseksi pitkäaikaisesti.

Vuokraamme toimitilojemme yhteydessä Kangasalan keskustassa sijaitsevia tiloja kokous-, koulutus- ja juhlakäyttöön. Kokous- ja saunatilat keittiöineen Kangasalan Sanomien alakerrassa (os. Myllystenpohjantie 2, Kangasala) tarjoavat mainiot puitteet onnistuneelle tilaisuudelle. Kangasalan keskustassa sijaitsevat tilat sopivat kokous- ja koulutuskäyttöön sekä erilaisten juhlien, kuten syntymäpäivien ja saunailtojen pitämiseen.

Käytössäsi on tila noin 30 hengelle, videotykki ja langaton internet-yhteys. Keittiön astiasto riittää 30 hengen ruokailuun ja kahvitukseen. Reilunkokoiseen saunaan mahtuu kerralla noin 10 kylpijää. Saunoa voi omin pyyhkein, mutta vuokraamme myös pyyhkeitä.

Tee varaus soittamalla numeroon 040 769 9045 tai sähköpostilla tilaukset@kangasalansanomat.fi.
 

VUOKRAUSEHDOT:

  • Tilat (kokoustila, keittiö, saunaosasto) ovat vuokrattavissa kokouskäyttöön päivisin klo 9–16 sekä kokous- ja saunatilaisuuksiin klo 17–24. (Maksimihenkilömäärä 30). Käynti tiloihin kulkee takaoven kautta.
  • Vastuullisen vuokraajan tulee olla 25 vuotta täyttänyt. Varaus tehdään Kangasalan Sanomien asiakaspalveluun ja vuokra maksetaan laskulla tapahtuman jälkeen. Ennakkomaksu on myös mahdollinen.
  • Vuokraaja saa avaimen tilaisuuden pitopäivänä klo 10–16. Huom! Viikonlopun tapahtumiin avain noudettava perjantaina klo 16 mennessä (kesällä klo 15). Avaimen kadotessa vuokraaja maksaa lukkojen uudelleensarjoituksen.
  • Vuokraaja vastaa siitä, että tilaisuuden jälkeen tilat ovat siistissä kunnossa, ulko-ovet suljetut ja roskat viety pois. Laiminlyönnin seurauksista vastaa vuokraaja.
  • Jos tiloissa on tapahtunut vuokrauksen aikana vahinkoja, vahingot selvitetään tilaisuutta seuraavana arkipäivänä yhdessä vuokraajan kanssa. Vuokraaja vastaa kaikista todetuista vahingoista.
  • Vuokraajalla ei ole oikeutta mennä lehden ala- ja yläkerrassa käyttämiin ja erikseen merkittyihin tiloihin.
  • Saunapyyhkeitä vuokrataan pyynnöstä 5 euron kappalehintaan.
  • Vuokraaja saa tuoda tilaisuuksiin omat ruuat ja juomat. Tyhjät korit ja pullot on noudettava viimeistään tilaisuutta seuraavana aamuna tai ne jäävät vuokranantajan omaisuudeksi.
  • Tupakointi vuokratiloissa on ehdottomasti kielletty.

Tilavuokrat

Kokous- ja saunatila (klo 17–24)
200 €

Kokoustila (klo 9–16 tai 17–24)
100 €

Pyyhkeet
5 € kappale (sis. alv ja pesu)

Tee varaus soittamalla numeroon 03 377 6900 tai sähköpostilla tilaukset@kangasalansanomat.fi.

Kokous- ja saunatilat

~
Takaisin ylös