Kangasalan Sanomien kokous- ja saunatilat

Kokous- ja saunatilojen vuokraaminen on toistaiseksi keskeytetty.

Vuokraamme toimitilojemme yhteydessä Kangasalan keskustassa sijaitsevia tiloja kokous-, koulutus- ja juhlakäyttöön. Kokous- ja saunatilat keittiöineen Kangasalan Sanomien alakerrassa (os. Myllystenpohjantie 2, Kangasala) tarjoavat mainiot puitteet onnistuneelle tilaisuudelle. Kangasalan keskustassa sijaitsevat tilat sopivat kokous- ja koulutuskäyttöön sekä erilaisten juhlien, kuten syntymäpäivien ja saunailtojen pitämiseen.

Käytössäsi on tila noin 30 hengelle ja langaton internet-yhteys. Keittiön astiasto riittää 30 hengen ruokailuun ja kahvitukseen. Reilunkokoiseen saunaan mahtuu kerralla noin 10 kylpijää. Saunojat tarvitsevat mukaansa omat pyyhkeet.

Tee varaus soittamalla numeroon 040 769 9045 tai sähköpostilla tilaukset@kangasalansanomat.fi.

Vuokraushinnat

Kokous- ja saunatila (klo 17–24) 200 €
Kokoustila (klo 9–16 tai 17–24) 100 €

Vuokrausehdot

  • Tilat (kokoustila, keittiö, saunaosasto) ovat vuokrattavissa kokouskäyttöön päivisin klo 9–16 sekä kokous- ja saunatilaisuuksiin klo 17–24. (Maksimihenkilömäärä 30). Käynti tiloihin kulkee takaoven kautta.
  • Vastuullisen vuokraajan tulee olla 25 vuotta täyttänyt. Varaus tehdään Kangasalan Sanomien asiakaspalveluun ja vuokra maksetaan laskulla ennen tapahtumaa.
  • Vuokraaja saa avaimen tilaisuuden pitopäivänä klo 10–16. Huom! Viikonlopun tapahtumiin avain noudettava perjantaina klo 16 mennessä (kesällä klo 15). Avaimen kadotessa vuokraaja maksaa lukkojen uudelleensarjoituksen.
  • Vuokraaja vastaa siitä, että tilaisuuden jälkeen tilat ovat siistissä kunnossa, ulko-ovet suljetut ja roskat viety pois. Laiminlyönnin seurauksista vastaa vuokraaja.
  • Jos tiloissa on tapahtunut vuokrauksen aikana vahinkoja tai tilat jäävät sotkuisiksi, vahingot selvitetään tilaisuutta seuraavana arkipäivänä yhdessä vuokraajan kanssa. Vuokraaja vastaa kaikista todetuista vahingoista ja mahdollisista siivouskuluista.
  • Vuokraajalla ei ole oikeutta mennä lehden ala- ja yläkerrassa käyttämiin ja erikseen merkittyihin tiloihin.
  • Vuokraaja saa tuoda tilaisuuksiin omat ruuat ja juomat. Tyhjät korit ja pullot on noudettava viimeistään tilaisuutta seuraavana aamuna.
  • Tupakointi vuokratiloissa on ehdottomasti kielletty.