Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Liutun uimarannan läheisyydessä rikkoutui viemäri – vesinäytteet kunnossa

Painevesiviemäri rikkoutui Liutun uimarannalle vievän kävelytien varressa keskiviikkoiltana. Perjantaina saatujen vesianalyysien mukaan uimarantojen vedenlaatu on normaali.

Uutiset - 20.7.2018 kello 14.43
Kangasalan Sanomat
Liutun uimarannan läheisyydessä rikkoutui viemäri  – vesinäytteet kunnossa

Nurmialueen kävelytielle nousi noin 5–10 kuutiota jätevettä. Vika saatiin korjattua torstaina iltapäivällä. Paikka sijaitsee noin 30 metrin päässä Kaukajärvestä ja noin 150 metrin päässä Liutun uimarannasta.

Kangasalan Veden mukaan muovinen viemäriputki murtui sen alla olevan betonisen viemäriputken kohdalta maan routimisen vuoksi, jolloin vettä nousi tien pintaan.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

22.7.2018 kello 20.17
vuodesta toiseenIlmoita
Taas jätevedet maastoon liutussa. Järkyttävää ympäristöntuhoamista. Paras uimakausi, kuten viimeksikin. Ei levää, mutta torpataan lomalaisten uintimahdollisuudet tuolla tavalla. Tuonkaltainen liiketoiminta ei vaan yksinkertaisesti kestä päivänvaloa vuonna 2018. Viemärit suojaputkeen tai jopa useampaan vesialueilla ja pumppaamon ympärille valettu ylivuotoallas
~
Takaisin ylös