Lokakuun Kuukauden Yrittäjä on Hotelli Kuohun Noora Aartio

0
Lokakuun Kuukauden Yrittäjä, Hotelli Kuohun Noora Aartio (kesk) otti vastaan kunniakirjansa Kangasalan Yrittäjien puheenjohtaja Saija Haavistolta (vas) sekä varapuheenjohtaja Eevaliisa Pentiltä. Kuva: Harjula Production

Kangasalan Yrittäjät ry on vuodesta 1975 asti nostanut jäsenyrittäjiänsä Vuoden Yrittäjiksi syksyisessä juhlassa. Tänä syksynä yhdistys loi tämän arvokkaan perinteen rinnalle uuden toimintamallin yrittäjyyden edistämiseksi Kangasalan kaupungissa. Kangasalla juhlistetaan nyt yrittäjyyttä joka kuukausi nimeämällä Kuukauden Yrittäjä. Kuukauden Yrittäjäksi valittu valitsee seuraavan kuukauden huomioitavan yrittäjän.

Hypätään ajassa askel taaksepäin ja annetaan lokakuun 2020 Kuukauden Yrittäjän, hotelliyrittäjä Noora Aartion kertoa itsestään:

Kuka olet?
Olen pitkän palvelualan kokemuksen omaava tamperelainen. Työhistoriassani olen tehnyt monipuolisesti ravintola-alan työtehtäviä ja viimeiset vuodet – ennen yrittäjäksi siirtymistäni – olen päätyönäni ollut controllerin ja työsuojelupäällikön toimessa. Yksi syy yrittäjäksi ryhtymiseeni on juuri taustani, joka antaa näkemystä hotellimme toimintaan sekä kehittämiseen.

Yritys ja sen tarina?
Hotelli Kuohu on juhannuksen jälkeen Kangasalan keskustaan avattu moderni hotelli, jonka varaustekniikka ovikoodeineen on automatisoitu, jotta asiakas säästyy jonottamiselta ja liikkuminen on joustavaa. Haluamme kuitenkin asiakaspalvelullisesti olla lähellä asiakkaitamme ja panostamme asiakaspalveluumme sekä asiakaspalautteiden käsittelyyn kehittyäksemme entisestään. Meille on ensiarvoisen tärkeää kuulla asiakasta, reagoida saatuihin palautteisiin sekä kehittää jatkuvasti toimintaamme. Haluamme yhtiökumppanini kanssa olla asiakkaan saatavilla, neuvoa ja opastaa sekä luoda asiakkaallemme kokonaisia elämyspaketteja asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden.

Tulevaisuus?
Näemme tulevaisuuden Kangasalalla erittäin hyvänä, sillä Kangasala on kehittyvä, monipuolinen ja aktiivinen kaupunki. Olemme todella iloisia saamastamme vastaanotosta sekä siitä, että asiakkaat ovat löytäneet meidät jo näin lyhyessä ajassa. Haluamme luoda pitkäaikaisia kanta-asiakkuuksia sekä palvella Kangasalan liike-elämää ja turismia parhaalla mahdollisella tavalla. Uskomme, että yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa pystymme kehittämään toimintaamme entisestään ja luomaan monenlaisia kiinnostavia yhteistyökuvioita asiakkaillemme.

Miksi Sinut valittiin Kangasalan Kuukauden Yrittäjäksi?
Uskoakseni tulin valituksi Kuukauden Yrittäjäksi sen takia, että koronatilanteesta huolimatta osasimme nähdä hotellin potentiaalin. Lähdimme nopealla aikataululla avaamaan uutta hotellia kesäsesonkiin ja saimme toiminnan pyörimään sekä varmistimme matkailijoille palvelut ilman katkoksia. Hotelli on mielestäni kaupungille tärkeä ja haluamme omalta osaltamme varmistaa majoituspalveluiden jatkumisen sekä laadun kaupungissa.

Kenet olet valinnut seuraavaksi Kuukauden Yrittäjäksi Kangasalla ja miksi?
Vastaanotto Kangasalalla on ollut todella hyvä ja olemme saaneet monia uusia tuttavuuksia sekä hyviä yhteistyötahoja. Valitsin seuraavaksi kuukauden yrittäjäksi Merja Klintin Hiushuoltamo Helgasta. Merjan asioihin tarttuva asenne, mutkaton toimintatapa sekä hersyvä nauru saavat hyvälle mielelle.

Yhteystiedot:
Noora Aartio
noora@aartio.fi
+358 40 5312106
Hotelli Kuohu Oy
+358 10 2007 3000
Kirkkojärventie 6, 36200 Kangasala
Hotelli Kuohu verkossa
Hotelli Kuohu Facebookissa

Kaikki Kangasalan Yrittäjien Kuukauden Yrittäjät löydät täältä.


Kiitos, kun jaat tämän jutun omissa verkostoissasi käyttämällä jutun jakonappeja!
Tutustu kanavamme kaikkiin juttuihin sisältömarkkinointikanavamme etusivulla.

Kangasalan Yrittäjät ry verkossa
Kangasalan Yrittäjät Facebookissa
Kangasalan Yrittäjät Instagramissa
#yrittäjät #kangasalanyrittäjät #pirkanmaanyrittäjät #kangasala

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.