LP Kangasala hyvässä lentokunnossa pudotuspeleihin

0

Finnish Cup ja tuore runkosarjan voittaja LP Kangasala aloittaa puolivälierät hyvistä asetelmista. Tammikuun paras pelaaja Jody Larson, sekä kauden aikana huippu vireeseen yltänyt Ronja Heikkiniemi palaavat takaisin kokoonpanoon, joten kauan odotetut pudotuspelit ovat toivottu asia Kangasalla.

Tottakai jännittää playoffsit. Kesästä asti harjoiteltu paljon ja kaikki joukkueet ovat täydessä tikissä, niin mikäs sen kivempaa päästä pelaamaan, – kommentoi silmin nähden iloinen Ronja Heikkiniemi.

Ronja huilasi kaksi edellistä ottelua, kun Orivedellä alkulämmittelyjen yhteydessä jalassa tuntui epämieluisaa tuntemusta. Pelituntuma ei katoa vaikka kaksi edellistä ottelua onkin seurannut sivusta: Kaikesta on kyse itseluottamuksesta. Takana on taas tuhansia lajitoistoja, mutta kun ottaa oikean mielentilan että mennään vaan niin kyllä ne onnistumiset sieltä tulee, – pohtii Heikkiniemi

Nuori ja taisteleva Nurmon Jymy onnistui saavuttamaan runkosarjassa hienosti sijan 8. Kokeneen valmentajan Kari Raatikaisen palkkaaminen Jymyn pääkäskijäksi on selkeästi tuonut piristystä nuoren joukkueen puolustuspelaamiseen.

Edellinen kohtaaminen Pitkäjärvellä kääntyi kotijoukkueen 3-0 voittoon, mutta helpolla ei tämä peli kasvattanut kotiotteluiden voittoputkea. Ensimmäisen maratonerän aikana nurmolaiset osoittivat että tulevat taistelemaan jokaisesta pallosta. Tämän totesivat myös kokeneet keskipelaajat Roosa Laakkonen ja Karoliina Friberg.

Tästä puolivälieräparista jatkoon menee joukkue, joka pystyy kontrolloimaan paremmin vastaanottopelaamista. LP Kangasalan korkealta lyövät keskipelaajat Laakkonen ja Friberg ovat jatkuva uhka keskellä kun pallo nousee vähänkin hyökättäväksi.

Pitkän runkosarjan jälkeen tärkeintä on saada pidettyä mieli terävänä ja kynnet hiottuna. Tästä alkaa Playoffsit 2020!

Mainos: Ahooy Creative

Kuva: Riia Grasshill

Teksti: Jani Huoponen


Kiitos, kun jaat tämän jutun omissa verkostoissasi käyttämällä jutun jakonappeja!
Tutustu kanavamme kaikkiin juttuihin sisältömarkkinointikanavamme etusivulla.

LP Kangasala – Lentopalloseura Kangasala ry – on kangasalalainen, vuonna 1994 perustettu lentopalloseura, joka pelaa Suomen korkeimmalla sarjatasolla, Mestaruusliigassa. Kotiottelut pelataan Pitkäjärven koululla Kangasalla.

LP Kangasala verkossa
LP Kangasala Facebookissa
LP Kangasala Twitterissä
LP Kangasala Instagramissa
#lpkangasala #lentopallo #mestaruusliiga_suomi #yhes #volleyimages #kangasala

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.