LP Kangasala jatkoi voittoputkeaan

0

LP Kangasala jatkoi tappiotonta kauttaan kotiottelussa viime vuosien kestomenestyjää Hämeenlinnan Lentopallokerhoa vastaan.

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä ja oli hyvätasoista lentopalloa jossa molemmilla joukkeilla oli useita onnistujia. Erän edetessä varsinkin laidasta tehokkaasti hyökännyt LP hakkuri Jody Larsson teki tarvittavat pisteet ja muutenkin hyvin vastaanotossa onnistunut kotijoukkue vei erän 25-17.

Toisessa erässä LP Kangasala joutui ensi kerran koko kaudella todella taistelemaan erävoitosta, kun varsiinkin kovalyöntisen hakkurinsa Yasmine Madsenin johdolla hyökkäystään parantanut vierasjoukkue pisti Kangasalan ahtaalle. Erän ratkaisijaksi nousi  erinomaisesti koko ottelun syöttänyt passari Katja Kylmäaho, jonka johdolla erä lopulta Kangasalle 25-23.

Kolmas erä oli alkoi tasaisesti mutta melko nopeasti helppoja virheitä tehnyt Hämeenlinna kadotti lopullisesti otteensa ja kotijoukkeen monipuolinen hyökkäysarsenaali teki selvää jälkeä ja erä selkeästi LP:lle 25-14 ja koko ottelu siis suoraan 3-0.

Yasmine Madsen, Hämeenlinna Lentopallokerho:

– Hakusessa on peli vielä, kuusikkoharjoituksia vielä aika vähän .

Katja Kylmäaho, LP Kangasala:

-Peli kulkee nyt hyvin, meillä on melko valmis paketti jo kasassa mutta paljon on vielä parannettavaa.

Matteo Pentasuglia, Hämeenlinna Lentopallokerho:

-Voisin keksiä montakin tekosyytä mutta fakta on että peli-identeettimme on täysin kateissa ja teemme virheitä joita ammattilaisten ei pitäisi tehdä.

Arttu Keränen, LP Kangasala :

– Ehjä esitys ja hyvä syötön vastaanotto pelin parasta antia. Toisessa erässä jouduimme ensi kertaa tällä kaudella tiukoille erävoiton suhteen ja onneksi voitimme.

Parhaat pelaajat : Jody Larson, LP Kangasala ja Yasmine Madsen, Hämeenlinna Lentopallokerho

Mestaruusliigan pistekilpailu: 3p Katja Kylmäaho, LP Kangasala    2p Roosa Laakkonen LP Kangasala 1p Ronja Heikkiniemi, LP Kangasala

Prolibero : Tiiamari Sievänen, LP Kangasala


Kiitos, kun jaat tämän jutun omissa verkostoissasi käyttämällä jutun jakonappeja!
Tutustu kanavamme kaikkiin juttuihin sisältömarkkinointikanavamme etusivulla.

LP Kangasala – Lentopalloseura Kangasala ry – on kangasalalainen, vuonna 1994 perustettu lentopalloseura, joka pelaa Suomen korkeimmalla sarjatasolla, Mestaruusliigassa. Kotiottelut pelataan Pitkäjärven koululla Kangasalla.

LP Kangasala verkossa
LP Kangasala Facebookissa
LP Kangasala Twitterissä
LP Kangasala Instagramissa
#lpkangasala #lentopallo #mestaruusliiga_suomi #yhes #volleyimages #kangasala

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.