LP Kangasala kaupalliseen yhteistyöhön Kangasalan Sanomien kanssa

1

Keväällä koronapandemian myötä pidetty kokous yhdessä LP Kangasalan GM Jorma Malmin kanssa päättyi positiiviseen ratkaisuun, että seuran näkyvyyttä halutaan kasvattaa Kangasalan katukuvassa ja pöytäkeskusteluissa. LP Kangasala on perinteikäs seura, joka liikuttaa tälläkin hetkellä lähes 200 junioria, sekä harrastajaa Kangasalan alueella. Pirkanmaan naislentopalloilun lippulaiva Mestaruusliigasta löytyy myös samaisesta seurasta, joten positiivisiin muutoksiin on nyt hyvä aika tarttua.

Mestaruusliigan katsojamäärien keskiarvolla LP Kangasala sijoittuu 10 joukkueen ryhmässä sijalle 10. yleisökeskimäärän kotiotteluissa ollessa vain 290. Tämä otettiin vakavasti huomioon kun aloitettiin pohtimaan uusia suuntaviivoja tulevalle kaudelle.

Tulevalle kaudelle joukkue on herättänyt hyvin paljon kiinnostusta kokoonpanonsa vuoksi kun Suomen A-maajoukkueesta tutut kasvot Salla Karhu, Katja Kylmäaho ja Karoliina Friberg liittyivät mukaan jo ennestään seurassa jatkaneiden Roosa Laakkosen ja Tiiamari Sieväsen lisäksi.

Nyt on aika jolloin ottelutapahtuma tulee jäämään mieleen niin kentällä kuin sen ulkopuolella!

Käy tutustumassa Mestaruusliiga-joukkueen kotisivuihin täältä

Korttimaksulla ottelulippujen lisäksi kahvit ja pullat

Keväällä päätetyn näkyvyyden lisäämiseksi, myös ottelutapahtumiin tarvitaan päivitystä. Koronapandemian myötä tulleiden määräysten lisäksi, maksu onnistuu lähitulevaisuudessa erinomaisesti ja turvallisesti korttimaksulla. Korttimaksulla voit maksaa vaivatta pääsyliput, kahvion tuotteet, sekä fanituotteita. Korttimaksun (mahd. ei vielä käytössä kauden ensimmäisissä otteluissa) pystyy suorittamaan lähimaksulla.

Käteisellä maksaessasi, varaudu maksamaan tasarahalla. Näin vältetään turhaa rahan vaihtoa.

Ennakkolipulla otteluihin

Korttimaksun lisäksi otamme käyttöön ennakkoliput, joita voit ostaa kausikorttien tapaan jo ennakkoon SEAT4Me-palveluntarjoajan kautta. LIPUNMYYNTI AUKEAA TÄNÄÄN!

SEAT4Me-järjestelmästä saatiin syksyllä onnistuneita kokemuksia kun kausikorttikampanja otettiin käyttöön järjestelmän kautta.

Noudatamme tapahtumissamme aina ajankohtaisia turvallisuusmääräyksiä, joten otteluihin on täysin turvallista tulla koronapandemian aikana. Suosittelemme vahvasti käyttämään kasvomaskeja, sekä käsidesiä. Alkukauden osoittamat kotiottelut eri paikkakunnilla, ovat antaneet positiivisia signaaleja tuvallisen ottelutapahtuman järjestämisestä katsomoissa.

Tapahtuman turvallisuuteen liittyen voit käydä antamassa kehotusehdotuksia tai vaikka ruusuja talkoolaisten iloksi osoitteeseen: lpkangasala.liiga@gmail.com.

Yhteistyö Kangasalan Sanomien kanssa vahvistuu

LP Kangasalan liigaorganisaatio ja Kangasalan Sanomat ovat solmineen kaupallisen yhteistyösopimuksen. Mestaruusliigaottelun otteluennakot, tunnelmia tapahtumista, jälkiraportointi lehdistötilaisuudesta videon ja ”podcastin” muodossa, sekä 2 minuutin -JÄLKIPYYKKI- tiivistää koko tapahtuman helposti paikallisten luettavaksi.


Kiitos, kun jaat tämän jutun omissa verkostoissasi käyttämällä jutun jakonappeja!
Tutustu kanavamme kaikkiin juttuihin sisältömarkkinointikanavamme etusivulla.

LP Kangasala – Lentopalloseura Kangasala ry – on kangasalalainen, vuonna 1994 perustettu lentopalloseura, joka pelaa Suomen korkeimmalla sarjatasolla, Mestaruusliigassa. Kotiottelut pelataan Pitkäjärven koululla Kangasalla.

LP Kangasala verkossa
LP Kangasala Facebookissa
LP Kangasala Twitterissä
LP Kangasala Instagramissa
#lpkangasala #lentopallo #mestaruusliiga_suomi #yhes #volleyimages #kangasala

1 kommentti

  1. Nyt jo kuudessa ottelussa käyttänyt maskia, ei ole ongelmia ollut, käsidesiä otteluun tullessa ja lähtiessä. Tsemppiä joukkueelle ja talkooväelle!

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.