LP Kangasala palasi sarjakärkeen

0

Lp Kangasala palasi naisten Mestaruuliigan kärkipaikalle voittamalla myös kärkisijoituksista kamppailevan Pölkky Kuusamon kotiottelussaan erin 3-1.

Ottelun avauserä oli erittäin tasokasta lentopalloa varsinkin kun ottaa huomioon että kotijoukkue ei ollut pelannut seitsemään viikkoon ja Pölkylläkin oli vain yksi ottelu alla. Tasosta kertoo sekin että Tuomas Alatalo otti vierasjoukkueelle ottelun ensimmäisen aikalisän vasta tilanteessa 21-18. Todella pienillä virheillä pelannut kotijoukkue vei lopulta erän 25-20.

Toiseen erään tuli vahvasti lähinnä enään vierailjia Pölkky ja kotijoukkue sortui lukuisiin virheisiin eikä päässyt missään vaiheessa peliin mukaan ja hyvin syöttänyt vierailija vei erän melko helposti 18-25.

Kolmanteen erään osat vaihtuivat lähes totaalisesti ja kotijoukkue vei ja vierailija vikisi. Varsinkin Kangasalan Jody Larson löysi tehonsa ja myös passari Katja Kylmäaho löysi hyökkääjät hyvin ja erä kotijoukkueelle selkeästi 25-16.

Neljäs erä alkoi tasaisesti, mutta erän edetessä varsinkin Larson ja erinomaisesti heikon toisen erän jälkeen tasoaan nostanut Ronja Heikkiniemi oli elementissään varsinkin syöttöjen vastaanottajana ja neljäs erä LP Kangasalle 25-17 ja koko ottelu erin 3-1.

Jessica Kosonen, Pölkky Kuusamo :

– Ensimmäinen erä oli hyvätasoista peliä molemmilta ja toinen erä meiltä, sen jälkeen jostain syystä emme päässeet enää samalle tasolle. Varsinkin toisen kosketuksen pelissä hävisimme Kangasalle selvästi.

Tuomas Alatalo, Pölkky Kuusamo :

– Kahden erän jälkeen meidän syöttö-vastaanottopelimme oli selvästi heikompaa kuin kotijoukkeella. Otetaan tästä parin ekan erän hyvät asiat mukaan huomiseen Hämeenlinna otteluun niin saadaan varmasti hyvä tulos.

Tiiamari Sievänen, LP Kangasala :

– Toinen erä oli kaikilta vähän niinkuin ohilyönti, tärkeintä oli saada peli kasaan tämän jälkeen. Tasoerot ovat kärkijoukkeiden välillä kuitenkin niin pienet.

Arttu Keränen, LP Kangasala:

– Näin pitkän tauon jälkeen ei oikein tiennyt mitä odottaa, mutta ensimmäinen erä oli molemmilta joukkeilta hyvää lentopalloa. Oikeastaan tuo toisen erän virhesuma oli se mitä odotin lähinnä ottelun alkuun. Hyvä tasonnosto kuitenkin sen jälkeen mikä ratkaisi meille voiton.

Parhaat pelaajat : Polina Malik, Pölkky ja Jody Larson, LP Kangasala

Mestaruusliigapisteet :

3p Jody Larson, LP Kangasala

2p Ronja Heikkiniemi, LP Kangasala

1p Polina Malik, Pölkky Kuusamo

Prolibero : Tiiamari Sievänen, LP Kangasala

Huippuhetket ottelusta

Tarkemmat tilastot ottelusta


Kiitos, kun jaat tämän jutun omissa verkostoissasi käyttämällä jutun jakonappeja!
Tutustu kanavamme kaikkiin juttuihin sisältömarkkinointikanavamme etusivulla.

LP Kangasala – Lentopalloseura Kangasala ry – on kangasalalainen, vuonna 1994 perustettu lentopalloseura, joka pelaa Suomen korkeimmalla sarjatasolla, Mestaruusliigassa. Kotiottelut pelataan Pitkäjärven koululla Kangasalla.

LP Kangasala verkossa
LP Kangasala Facebookissa
LP Kangasala Twitterissä
LP Kangasala Instagramissa
#lpkangasala #lentopallo #mestaruusliiga_suomi #yhes #volleyimages #kangasala

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.