LP Kangasala vakuuttava kauden aloituksessa

0

LP Kangasala aloitti vakuuttavasti Mestaruusliigassa voittaen Pihtiputaalla LiigaPlokin suoraan erin 3-0 (25-11, 25-11, 25-19). Lähtökohtaisesti joukkueiden tilanne oli täysin eri. LPK on päässyt harjoittelemaan hyvin yhdessä jo toukokuusta lähtien, joten viimeinen palanen kokoonpanoon täydentyi perjantaina kun amerikkalainen Jody Larson liittyi vahvuuteen kahden viikon karanteenin jälkeen.LiigaPlokin joukkue täydentyi kokonaisuuteensa myös perjantaina, mutta neljän pelaajan myötä. Näin ollen joukkueen yhteispelin muodostuminen vaikutti merkittävästi ottelun lopputulokseen. Omien sanojen mukaan Jody on paremmassa kunnossa kuin koskaan, joka sai vahvistusta ensimmäisistä palloista lähtien. Virheettömän pelin pelannut Larson sai kasattua huikeat 16 pistettä tekemättä yhtään virhettä. Muita onnistujia oli paluun Pihtiputaalle tehnyt Salla Karhu tehoin 13/+10 ja Ronja Heikkiniemi 11/+5

Valmentajakommentit:

Mikko Pesonen,LiigaPloki : – Erikoinen oli tämän kauden aloitus, eilen joukkue aloitti ensimmäisen yhteisharjoituksen valokuvauksella. Yhteispelin puute näkyi tämän päivä pelissä. Tasaisuus puuttui, mutta vastaanotto oli kuitenkin hyvää. Joukkuepelaaminen tulee paranemaan yhteisharjoittelun lisääntyessä ja avauspelin jännityksen jäätyä unholaan.

Arttu Keränen, LP Kangasala: – Erikoista oli valmistautua tähän peliin, koska en tiennyt minkälainen joukkue tulee meitä vastaan. Muutaman videon kautta piti tutustua LiigaPlokin uusiin ulkkareihin. Eilen karanteenista selvinnyt hakkuri Jody Larson tuli hyvin mukaan peliin ja ansaitsi parhaan pelaajan palkinnon. Selvisimme vähillä virheillä ja kovilla tehoilla.

Pelaajakommentit:

Taija Kaukoranta, LiigaPloki: – Yhteisharjoituksen puute näkyi tässä pelissä, tämä oli meiltä vasta toinen harjoitus yhdessä. Hyökkäyspelissä hävisimme Kangasalalle, mutta pelimme tulee paranemaan yhteisharjoittelun lisääntyessä.

Salla Karhu, LP Kangasala:– Olen tyytyväinen lopputulokseen, pieni jännitys näkyi ottelun alussa. Nautin pelaamisesta Pihtipudas-salin mainiossa tunnelmassa. Akillesjänne on parantunut hyvin. Erityiskiitos LiigaPlokille hyvin hoidetuista ottelujärjestelyistä.

Ottelun parhaana palkitun Jody Larsonin kommentit: – Mielestäni tänään osoitimme kuinka paljon potentiaalia tässä joukkueessa on. Olen erittäin innoissani kun pääsen tutustumaan pelikavereihini ja kehittämään pelitapaamme. Tytöt ovat tehneet oloni helpoksi minulle kun pääsin liittymään osaksi joukkuetta ja tunnen että olen juuri nyt siellä missä minun kuuluukin olla. Meillä on monia erilaisia keinoja pelata meidän peliä ja nyt selvitämme miten voimme käyttää niitä kaikkein tehokkaimmin!


Kiitos, kun jaat tämän jutun omissa verkostoissasi käyttämällä jutun jakonappeja!
Tutustu kanavamme kaikkiin juttuihin sisältömarkkinointikanavamme etusivulla.

LP Kangasala – Lentopalloseura Kangasala ry – on kangasalalainen, vuonna 1994 perustettu lentopalloseura, joka pelaa Suomen korkeimmalla sarjatasolla, Mestaruusliigassa. Kotiottelut pelataan Pitkäjärven koululla Kangasalla.

LP Kangasala verkossa
LP Kangasala Facebookissa
LP Kangasala Twitterissä
LP Kangasala Instagramissa
#lpkangasala #lentopallo #mestaruusliiga_suomi #yhes #volleyimages #kangasala

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.