LP Kangasala vei Pirkanmaan derbyn

0
Asettamasi evästeasetukset estävät jakopainikkeiden käytön.

LP Kangasala oli lopulta melko selkeästi Oriveden Ponnistusta vahvempi naisten Mestaruusliigan syksyn ensimmäisessä paikallisottelussa.

Kotijoukkue aloitti ottelun vahvoilla syötöillä, joihin OrPo ei tahtonut löytää lääkkeitä. Valsinkin pikkuvaivaista Ronja Heikkiniemeä paikannut Jemina Jäärni ja toinen yleispelaaja Salla Karhu olivat tehokkaita, sekä kentällä että syöttöruudussa. Erä kotijoukkueelle 25-21.

Toinen erä alkoi kotijoukkueen passarin ja kapteenin Katja Kylmäahon jäätävällä syöttöputkella ja tilanne oli hetkessä jo 7-0. Lopun hoitelikin lähes kaiken torjunut kovavireinen Roosa Laakkonen. Vaikka Oriveden Ponnistus hetkellisesti piristyi passari Nea Luntamon tultua kentälle, erä selkeästi Kangasalle 25-19.

Katso kuvat ottelusta: Kuvakooste keskiviikon Nenäpäivä-ottelusta LP Kangasala – Oriveden Ponnistus

Moni luulikin että kotijoukkue marssii helppoon voittoon pitkän erätauon jälkeen, mutta toisin kävi. Hieman yllättäen koko ottelun vakiopelaajiaan Sanna Häkkistä ja Kaisa Nymania pelannut vierasjoukkue otti heti kuskin paikan ja laajalla rintamalla virheitä tehnyt kotijoukkue ei löytänyt virettä missään vaiheessa. Erä OrPolle 19-25.

Neljännen erän sisuuntunut kotijoukkue aloitti hyökkäykset Salla Karhun johdolla vahvasti ja älykkäästi Kylmäahon tarjoilusta. Kotijoukkue pysyi koko erän askeleen edellä ja erä Kangasalle 25-15 ja koko ottelu 3-1

Anastasia Boricheva, Oriveden Ponnistus: – Tiedettiin että kotijoukkue syöttää hyvin ja vastaanoton pitää onnistua, mutta onnistuimme tässä vain yhdessä erässä.

Sotiris Gkotsis, päävalmentaja Oriveden Ponnistus: – Kangasala hyökkäsi ja torjui erinomaisesti. Meillä on seuraavaksi tärkeä ottelu LiigaPlokia vastaan, siksi muutama pelaaja huilasi tänään.

Roosa Laakkonen, LP Kangasala: – Luultiin kahden erän jälkeen että homma on kohta ohi ja se kostautuu aina. Katjan kanssa yhteispeli toimii koko ajan paremmin.

Arttu Keränen, päävalmentaja LP Kangasala: – Pelattiin kolme hyvää erää ja yksi surkea. Hyvä juttu että kolmannen erän konttauksen jälkeen tytöistä näki heti että neljättä ei enää pelata yhtä huonosti.

Parhaat pelaajat:

Saara Holm, Oriveden Ponnistus

Roosa Laakkonen, LP Kangasala

Mestaruusliigapisteet:

3p Roosa Laakkonen, 2p Salla Karhu, 1p Saara Holm

ProLibero: Tiiamari Sievänen, LP Kangasala

Teksti: Mikko Heinämäki

Kuva: Rami Myllymaa


Kiitos, kun jaat tämän jutun omissa verkostoissasi käyttämällä jutun jakonappeja!
Tutustu kanavamme kaikkiin juttuihin sisältömarkkinointikanavamme etusivulla.

LP Kangasala – Lentopalloseura Kangasala ry – on kangasalalainen, vuonna 1994 perustettu lentopalloseura, joka pelaa Suomen korkeimmalla sarjatasolla, Mestaruusliigassa. Kotiottelut pelataan Pitkäjärven koululla Kangasalla.

LP Kangasala verkossa
LP Kangasala Facebookissa
LP Kangasala Twitterissä
LP Kangasala Instagramissa
#lpkangasala #lentopallo #mestaruusliiga_suomi #yhes #volleyimages #kangasala

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.