LP Kangasala vierasvoittoon Rovaniemellä – mentaalipuolella löytyi suurin ero joukkueiden välillä

0

Woman Volley – LP Kangasala 0-3

Lapin Urheiluopisto Santasport, Rovaniemi

Sunnuntai 15.11. klo 17:00

VOITTO KOTIIN SANTASPORTISSA!

Nenäpäivä-viikkoa viettävä LP Kangasala nappasi helpohkon voiton 0-3. Oulun Edenissä majoittuva Kangasala löi selkeät numerot Lapin Urheiluopistolla Rovaniemellä. Linja-autolla pohjoiseen matkustanut Mestaruusliigan sarjakärki pitää majapaikkaansa Oulun Edenissä, jolloin matkustaminen minimoidaan kun huomenna maanantaina kohdataan Pihtiputaalla LiigaPloki. Suunnitelma onkin varsin hyvin toteutunut tähän mennessä. Viikonlopun tavoitteena on pitää mieli virkeänä ottelun ensimmäisestä pallosta viimeiseen!

Lue myös: Nyt näyttää todella hyvältä – Kangasala onnistui Rovaniemelläkin

Passipeliä monipuolisesti pyörittänyt Katja Kylmäaho pelasi läpi ottelun hyvällä tasolla, muun joukkueen tavoin. Erinomaisen vastaanottopelin pelannut Roosa Heikkiniemi, Salla Karhu ja syöttöruudussa tuhoa tehnyt Taija Tikka tarjosivat lähes 300 katsojan edessä hienoja suorituksia.

Katja Kylmäaho, LP Kangasala: Iso ero meidän edelliseen kohtaamiseen. Ollaan puhuttu edellisistä otteluista, että joukkueen taso pitäisi pitää korkealla vaikka vastustaja pelaa miten pelaa. Tänään tiedettiin vastustaja paremmin kuin edellisellä kerralla. Mentaalipuolella löytyi suurin ero joukkueiden välillä. Taidot ovat kaikilla kehittyneet, mutta edellisessä kohtaamisessa mentaalipuoli toi suurimman eron tämän illan ottelussa.

Arttu Keränen, päävalmentaja LP Kangasala: Lähtökohta oli että tullaan riittävän nälkäisenä illan otteluun. Syöttö-vastaanotossa pystytään parantamaan. Edellisessä kohtaamisessa Woman Volleyta vastaan oltiin selkeästi huonompia. Tänään oltiin selkeästi parempi. Roosa Heikkiniemen vastaanotto oli tänään erinomaista ja pystyi tarjoamaan enemmän eväitä passari Katja Kylmäaholle mistä hyökättiin. Kuten Katja sanoi, mentaalipuolella on ollut välillä vääränlainen helppouden tunne kahden voitetun erän jälkeen. Pyrittiin pitämään ns. jänne tiukalla koko ottelun ajan. Siinä onnistuttiin ihan hyvin.

Riikkaliisa Kärkkäinen, Woman Volley: Ei nähty parasta WoVoa. Olisi ollut kiva ottaa sarjapisteitä sarjakärjeltä. Virheillä annettiin liikaa pisteitä vastustajalle. Oma vastaanotto oli aika huono. Ei päästy pelaamaan riittävän monipuolisesti. Takana on hyvä harjoitusviikko, hyvin valmistauduttu ja taktiikka, mutta oliko uskon puutetta vai vastustajan kunnioittamista ettei saatu peliä käyntiin.

Teemu Mäkikyrö, päävalmentaja Woman Volley: Jos syöttö-vastaanoton häviää kotisalissa ja vastustajalle antaa 44 pistettä niin ei sillä oikeen pysty lentopallo-peliä voittamaan. Lyhyet pätkät missä pystyttiin haastamaan niin oli ihan hyvää, kuten toinen erä. Ei ollut ajatus pelaamisessa tai seuraavassa pallossa, vaan jossain ihan muualla. Vireystila oli ihan kunnossa, ja taktisesti asiat toimivat ihan hyvin. Haluttiinko sitten voittaa liikaa, mutta tänään ei saatu parasta peliä irti. Riikkaliisa pelasi hyvän pelin. Selkeästi huonoin kotipeli mikä pelattiin joukkueena, joten täytyy miettiä missä vika. Kolmannen erän vaihdoilla saatiin peli-iloa takaisin.

Parhaat pelaajat
WoVo: Oona Viljanen
LP Kangasala: Katja Kylmäaho

WoVo Rovaniemi – LP Kangasala 0-3 (20-25, 20-25, 14-25)
WoVo: Lindgren 14/+2, Kärkkäinen 13/+2, Viljanen 87+1
Kangasala: Larson 12/+8, Roosa Heikkiniemi 10/+5, Tikka 9/+5
Ässät 7-8, syöttövirheet 14-8, torjunnat 6-10, hyökkäys% 31-40, vastaanotto% 31-45

Pistekilpailu:
3 Katja Kylmäaho LP Kangasala
2 Roosa Laakkonen LP Kangasala
1 Taija Tikka LP Kangasala

PROlibero
Tiiamari Sievänen LP Kangasala


Kiitos, kun jaat tämän jutun omissa verkostoissasi käyttämällä jutun jakonappeja!
Tutustu kanavamme kaikkiin juttuihin sisältömarkkinointikanavamme etusivulla.

LP Kangasala – Lentopalloseura Kangasala ry – on kangasalalainen, vuonna 1994 perustettu lentopalloseura, joka pelaa Suomen korkeimmalla sarjatasolla, Mestaruusliigassa. Kotiottelut pelataan Pitkäjärven koululla Kangasalla.

LP Kangasala verkossa
LP Kangasala Facebookissa
LP Kangasala Twitterissä
LP Kangasala Instagramissa
#lpkangasala #lentopallo #mestaruusliiga_suomi #yhes #volleyimages #kangasala

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.