LP Kangasalan tie vie pohjoiseen – tekee hyvää joukkueen yhteisöllisyydelle

1

LP Kangasala aloitti vieraspelireissunsa pohjoiseen aikaisin perjantai aamuna. Joukkue kokoontui kello 8:00 aamuharjoituksiin Malm Areenalle. Aamuharjoituksista löytyi luonnollisesti pitkäaikainen LP Kangasalan libero Tiiamari Sievänen, joka ehti sarjojen välillä avata joukkueen vireystilaa ennen matkan alkua: Hyvässä iskussa lähdetään pohjoisen kiertueelle. Muutama peli on jo alla ja alkuviikko ollaan saatu keskittyä treenaamiseen ja riittävään palautumiseen, joten eiköhän iloista energiaa riitä molemmille pelipäiville!

Tunnin mittaisen kuntosaliharjoittelun jälkeen keho on viritetty valmiuteen, koska matka Rovaniemelle kestää lähes seitsemän tuntia.

Hyvillä mielin lähdetään reissuun, mukavaa että päästään heti alkukaudesta käymään pohjoisen tuplareissussa, se tekee joukkueen yhteisöllisyydelle hyvää, – pohtii alkavaa matkaa päävalmentaja Arttu Keränen.

Poikkeuksellisen pitkä vieraspelimatka luo hyvää ryhmähenkeä joukkueen kesken, mutta tärkeinpänä asiana on otteluista tuomat opit ja sarjapisteet. Jo junassa matkustaminen tuo omanlaisen eron ”arkeen” kun vieraspelimatkat kuljetaan yleensä linja-autolla. Lomamatkasta ei kuitenkaan ole kyse. Tottakai pisteitä halutaan mukaan kotiin mutta tärkeintä on saada peli-identiteettiä vahvistettua koko ajan, -kommentoi Keränen.

Ensimmäinen haaste Pölkky Kuusamon haastava kotiluola

Perjantain matkustamisen jälkeen lauantaina on aika mittelölle. Joukkue majoittuu ja harjoittelee Rovaniemellä Lapin Urheiluopistolla, mutta matka Kuusamoon suoritetaan tutusti linja-autolla. Kuusamo on aina vaarallinen joukkue kotona, josta kertoo edelliset kohtaamiset viime vuosilta. LP Kangasala on onnistunut voittamaan Kuusamossa harvakseltaan, mutta viime kaudella voitto irtosi jännitysnäytelmän jälkeen 3-2. Joukkueet ovat päivittäneet kokoonpanoja, mutta ottaako Pölkky Kuusamo otteluun ennakkosuosikin aseman:

Luulen että jokainen vierasjoukkue on Kuusamossa haastajan asemassa tälläkin kaudella. Hieno mittari joukkueiden tämän hetken pelaamisesta luvassa, – kommentoi Keränen.

Samaa säveltä hyräilee LP Kangasalan luottolibero Tiiamari Sievänen. Pölkyllä on kaikkinensa vahva ja monipuolinen joukkue, mutta erityisen mielenkiintoiset pelaajat siellä puolen ovat Mestaruusliigan uusi hakkurikasvo Polina Malik, sekä vanha tuttu hypärihirmu Jonna Wasserfaller.

Ottelu on nähtävissä Ruutu+ -palvelussa ja selostajagurun Toni Flinkin juontamana.

Pölkky Kuusamo vs. LP Kangasala

Kuusamon Liikuntahalli

17.10.2020 klo 17:00

Joulupukin kaupungissa saattaa odottaa yllätys

Viikonlopun toiseen otteluun vastaan asettuu otteitaan viimekaudesta parantanut Woman Volley Rovaniemi. SantaSport-pyhätössä Lapin Urheiluopistolla, kotijoukkue on aina haastava vastustaja. Joukkueen kokoonpanoon on löytänyt tiensä maajoukkueestakin tuttu passari Iida Paananen ja valmennusvastuun ottanut Teemu Mäkikyrö. Suunta on ollut hienoisessa nousussa kun kauden voittosaldo on viidestä ottelusta jo kaksi kappaletta. Voitot Puijo Wolleystä ja LP Vampulasta on tuonut haastajana Mestaruusliigaan povatun WoVon mukaan mahdollisiin kevään playoff-karkeloihin.

Wovo on aloittanut positiivisesti, hienoa kehittymistä on näkyvissä yksilötasolla pelaajissa. Kova iltapuhde on myös sunnuntaille luvassa, mutta se on vain hyvä asia, – kommentoi LP Kangasalan luotsi Keränen.

Kenet Sievänen nostaisi erityisesti esille Woman Volleysta? WoVosta nostaisin esiin alkukauden erittäin vakuuttavasti työskennellyn passari-hakkurikaksikon Paananen-Lindgren.

Woman Volley vs. LP Kangasala

Lapin Urheiluopisto

18.10.2020 klo 17:00

Ilmapiiri tuntuu kevyeltä ja sitä kuuluisaa matkailoa on pakattuna matkalaukut täyteen. Tästä on kiva jatkaa hyvin alkanutta matkaa. Juuri ohitimme Seinäjoen, joten ristisanakoita ja vitsejä on toivottavasti varattuna riittävästi…

Teksti: Jani Huoponen

Kuvat: Rami Myllymaa


Kiitos, kun jaat tämän jutun omissa verkostoissasi käyttämällä jutun jakonappeja!
Tutustu kanavamme kaikkiin juttuihin sisältömarkkinointikanavamme etusivulla.

LP Kangasala – Lentopalloseura Kangasala ry – on kangasalalainen, vuonna 1994 perustettu lentopalloseura, joka pelaa Suomen korkeimmalla sarjatasolla, Mestaruusliigassa. Kotiottelut pelataan Pitkäjärven koululla Kangasalla.

LP Kangasala verkossa
LP Kangasala Facebookissa
LP Kangasala Twitterissä
LP Kangasala Instagramissa
#lpkangasala #lentopallo #mestaruusliiga_suomi #yhes #volleyimages #kangasala

1 kommentti

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.