Mainos / Kangasalan Kokoomus: Ehdolla aluevaaleissa

0
Asettamasi evästeasetukset estävät jakopainikkeiden käytön.

Kokemusta ja Näkemystä päätöksentekoon

Olen Heikki Lyytinen, 68 vuotias kenraaliluutnantti evp ja yrittäjä. Jäin eläkkeelle Ilmavoimien komentajan tehtävistä vuonna 2008. Olen toiminut Kangasalan kaupunginvaltuutettuna 2009-2021 ja vuodet 2013-2021 kaupunginhallituksen puheenjohtajana. Olen tottunut vaikuttamaan ja päättämään.

Olen ehdokkaana hyvinvointialuevaaleissa Pirkanmaan kokoomuksen listoilla numerolla  270. Kiinnostuin ehdokkuudesta, koska tammikuun vaaleissa valittava valtuusto tulee luomaan jotain uutta tähän maahan ja sen takia on vaikuttamisen aika. Uudistuksen tulisi tarjota alueellisesti erikoissairaanhoidon lisäksi hyvin toimivat, tehokkaat ja viiveettömät peruspalvelut koko Pirkanmaan alueella.

Pelastuspalvelu on maassamme hoidettu modernilla ja kilpailukykyisellä tavalla, mikä on arvokas asia. Tällä sektorilla kaipaamme tulevaisuudessa vain pieniä muutoksia.

Oma mottoni tulevissa vaaleissa on ”uuden edessä, palvelut edellä”.

Minulle ei ole tärkeää se, kuka peruspalvelut tuottaa, vaan se, että ne toimivat. Palvelun tuottajina voivat toimia hyvinvointialue, yksityiset palveluntuottajat tai kolmas sektori. Avoimen kilpailutuksen kautta kaikilla toimijoilla tulee olla mahdollisuus palvelujen tarjoamiseen ja tuottamiseen. Palvelusetelit ja uudet toimintamuodot auttavat palveluiden taloudellisessa ja tehokkaassa toteutuksessa.

Nyt on aika katsoa avoimesti tulevaisuuteen ja luoda dynaaminen, suoraviivainen ja hyvin johdettu organisaatio, missä henkilöstöllä on hyvä olla ja sellainen me-henki, joka osaltaan kantaa hyviin tuloksiin.

Vanhoista organisaatiomalleista on uskallettava luopua, raportointia ja byrokratiaa on kyettävä vähentämään. Voimavarat on keskitettävä tuottavaan työhön ja otettava mukaan moderneimmat tietotekniset ratkaisut.

Hyvällä johtamisella ja dynaamisilla ratkaisuilla on mahdollisuus pysyä annetuissa budjettiraameissa ja saavuttaa hyvä palvelutulos ja varmistaa tyytyväiset asiakkaat.

Viime kädessä kysymys on IHMISTEN JOHTAMISESTA!

Heikki Lyytinen Numero 270

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.