Marraskuun 2022 kuukauden yrittäjä on autoalan kokenut puurtaja Arsi Timonen – Mäkirinteentiellä toimivassa yrityksessä huolehditaan autoista ”päästä varpaisiin”

0
Asettamasi evästeasetukset estävät jakopainikkeiden käytön.
Marraskuun 2022 Kangasalan Kuukauden yrittäjä on Arsi Timonen. Kuva: Arsi Timosen arkisto, konsepti: Harjula Production
Marraskuun 2022 Kangasalan Kuukauden yrittäjä on Arsi Timonen. Kuva: Arsi Timosen arkisto, konsepti: Harjula Production

Kangasalan Yrittäjät ry huomioi kuukausittain paikallisia yrittäjiä. Kuukauden yrittäjän valitsee yrittäjäkollega, edellisen kuukauden palkittu yrittäjä. Marraskuun yrittäjänä esittelyyn nostetaan yrittäjä Arsi Timonen.

Kuka olet?
Olen Arsi Timonen, 46-vuotias Kangasalla asuva ja toimiva yrittäjä.

Yritys ja sen tarina?
Perustin Kangasalan Rengas-AT Oy -nimisen yrityksen vuonna 2009 aikaisemman rengasliikkeen tiloihin. Toimimme vuoden 2021 alkuun saakka franchise-yrittäjänä Euromaster-ketjussa. Osan ajasta yrityksellä oli saman ketjun toimipisteet myös Nokialla ja Sastamalassa, mutta niistä luovuttiin jo aikaisemmin. Helmikuussa 2021 aloitimme Mäkirinteentiellä uusissa tiloissa ja samalla ketjuvalinnoiksi osuivat renkaissa RengasCenter ja huoltopuolella Mekonomen Autohuolto. Uusissa tiloissa olemme pystyneet palvelemaan asiakkaitamme huomattavasti monipuolisemmin ja joustavammin. Lisäksi kapasiteettimme esimerkiksi rengassesongin aikaan on kasvanut huomattavasti eli renkaanvaihtoaikoja on löytynyt huomattavasti paremmin. Yritys työllistää tällä hetkellä itseni lisäksi kolme henkilöä vakituisesti sekä yhdestä kahteen tarvittaessa työhön tulevaa henkilöä.

Miksi sinut valittiin Kuukauden yrittäjäksi?
Asiakkaan tarpeiden ja tilanteen huomioiminen on ollut aina palvelumme perusta. Asiakkaan mielenrauha on meille tärkeää. Tämä periaate ja asiakkaan kanssa asioista sopiminen sekä tiedottaminen on synnyttänyt luottamuksellisia suhteita.

Tulevaisuus?
Pyrimme jatkamaan strategiamme mukaista kasvua, vaikka helppoa ei ole missään tapauksessa varsinkaan tänä vuonna ollut. Myynnin ennustaminen edes muutamaa viikkoa eteenpäin tuntuu olemaan todella haastavaa tällä hetkellä. Tarkoitus olisi laajentaa raskaan kaluston palveluitamme, mutta se vaatii aikaa sekä lisää ammattilaisia asennuspuolelle.

Kenet olet valinnut seuraavaksi Kangasalan Kuukauden Yrittäjäksi ja miksi?
Olen valinnut Sami Oksasen Virolan Puutarhalta. Yrityksen vuosikymmenten toimintaan kuuluu paljon uraauurtavaa kehitystyötä ja edelleen siellä pysytään tilanteen mukaan ”ajan hermolla”.


Kangasalan Rengas-AT Oy
Mäkirinteentie 13 B 1, 36220 Kangasala
Soita ja kysy lisää: 010 5677 499
Klikkaa verkkosivuille!


Kiitos, kun jaat tämän jutun omissa verkostoissasi käyttämällä jutun jakonappeja!
Tutustu kanavamme kaikkiin juttuihin sisältömarkkinointikanavamme etusivulla.

Kangasalan Yrittäjät ry verkossa
Kangasalan Yrittäjät Facebookissa
Kangasalan Yrittäjät Instagramissa
#yrittäjät #kangasalanyrittäjät #pirkanmaanyrittäjät #kangasala

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.