Koti Uutiset Mies kuoli tulipalossa Kuhmalahdella

  Mies kuoli tulipalossa Kuhmalahdella

  0

  Noin 30-vuotias kangasalalaismies kuoli perjantaiaamuna Kuhmalahdella Ison-pennontiellä sattuneessa rivitalon tulipalossa.

  Palokunta sai miehen ulos palavasta asunnosta, mutta hän oli jo ehtinyt menehtyä. Miehen henkilöys on poliisin tiedossa. Tutkinnanjohtaja, komisario Petri Burmoin mukaan hän oli palaneen huoneiston asukas.

  Tekninen tutkinta palopaikalla on tehty, ja viranomaiset odottavat parhaillaan sen tuloksia. Tahallaan sytytetyksi paloa ei epäillä, vaan käynnissä ovat normaali palonsyyn ja kuolemansyyn tutkinta.

  – Meillä on vahva käsitys, että palo on lähtenyt keittiöstä ja että syttymissyy liittyy sähkölaitteisiin, mutta varmistelemme vielä asiaa, Burmoi kertoi maanantaina.

  Burmoin mukaan palonsyyn selvittämisessä saattaa mennä joitakin päiviä tai mahdollisesti viikkoja.

  Poliisi ja pelastusviranomaiset saivat ilmoituksen tapahtuneesta perjantaina noin aamukahdeksalta. Burmoin mukaan hälytyksen teki samassa talossa asuva naapuri.

  Koska palokunta pääsi paikalle pian ja sai palon rajattua nopeasti, tuli ei ehtinyt levitä naapureihin, vaan palo saatiin rajattua yhteen asuntoon.

  Palokunta muun muassa purki kattorakenteita palon leviämisen ja uudelleen syttymisen estämiseksi. Muut asukkaat evakuoitiin.

   

  Juttua täydennetty uusilla tiedoilla ja tutkinnanjohtajan kommenteilla 2.11.2015 klo 15.43.

  Kommentoi

  Kirjoita kommenttisi
  Kirjoita nimesi tähän