Tartu Kangasalan Sanomien
pätkätarjoukseen ja tilaa itselle tai lahjaksi!

Laadukas lähimedia elää kanssasi
jokaisessa hetkessä

Kun haluat muistaa perheenjäsentä, sukulaista tai ystävää lahjalla, joka on varmasti lähituotantoa, tilaa hänelle Kangasalan Sanomat. Joululahjatilaus alkaa valintasi mukaan joululehdestä tai heti sen jälkeen jatkuen juhannukseen saakka. Lehden lisäksi lahjan saaja saa kaikki KS-digisisällöt käyttöönsä.

KS-digi 6 kk 39 €

Monipuolinen digisisältö käytössä pitkin viikkoa ja sähköinen näköislehti tiistaisin klo 18. Tilaus alkaa valitsemastasi numerosta. Lehden saaja saa tunnukset ja ohjeet palvelun käyttöön sähköpostiinsa. Tilaus päättyy automaattisesti juhannuksena 2020. Tarjoushinta on voimassa ympäri maailman.

KS-printti 6 kk 55 €

Kotiin kannettu, painettu lehti keskiviikkoisin ja kaupan päälle KS-digisisältö. Tilaus alkaa valitsemastasi numerosta. Lehden saaja saa kaupan päälle kuuluvat tunnukset ja ohjeet digipalvelun käyttöön sähköpostiinsa. Tilaus päättyy automaattisesti juhannuksena 2020. Tarjous koskee kotimaan tilauksia.

Tilaajat osallistuvat aina automaattisesti myös kaikkiin Kangasalan Sanomien tilaaja-arvontoihin!

Mikäli sinulla on kysyttävää tilauksista, ota yhteyttä tilaaja­palveluun ma–pe klo 10–16 p. 040 769 9045 tai tilaukset@kangasalansanomat.fi

Saaja

Tilaaja

Tilaus