Otteluennakko: LP Kangasalle vieraaksi hallitseva Suomen Cup -mestari

0

Otteluennakko: LP Kangasala vs. Pihtiputaan LiigaPloki

Otteluisäntä: Lions Club Kangasala

Torstaina 29.10. klo 18:30

Pitkäjärven koululle saapuu hallitseva Suomen Cup -mestari. Pihtiputaan ylpeys LiigaPloki on muuttanut kokoonpanoaan täysin viime kaudesta. Lista lähteneistä pelaajista on sen verran pitkä että joukkueeseen jääneitä on helpompi luetella. Poismuuttajien joukossa on meille LP Kangasalle siirtynyt yleispelaaja Salla Karhu. Pihtiputaalle jatkosopimuksen kuluvalle kaudelle solmivat passarit Sofia Lehto ja Taija Kaukoranta, sekä amerikkalainen libero Jaidyn Blanchfield. 

Passivastuuta tasaisesti johtavat nuoret, mutta lahjakkaat passarittaret Sofia Lehto ja Taija Kaukoranta, joista Kaukoranta kantaa tällä hetkellä pelinrakentamisen roolia. Jaidyn Blanchfield pelasi vielä viime kaudella yleispelaajana, mutta on siirretty uuden sopimuksen myötä liberoksi. Liberona Blanchfield on nostanut pallot passarille 27% tarkkuudella. 

LiigaPlokin uudet sopimuspelaajat eivät vielä ole osoittaneet täyttä potentiaaliaan. Avausottelussa LP Kangasalaa vastaan, uudet amerikkalaiset pelaajat hakkuri Lindsey Calvin (187cm), yleispelaaja Lauren Matias (188cm) ja keskipelaaja Jaelyn Keene (188cm) eivät vielä loistaneet taidoillaan, lyhyeksi jääneen harjoitusjakson takia, mutta todellinen potentiaali punnitaan runkosarjan myötä. Ehdoton vahvuus joukkueessa on pitkä ja ulottuva torjunta. Keskipelaaja Jaelyn Keene on osoittanut jo lyhyessä ajassa olevansa Mestaruusliigan parhaimmistoa pelipaikallaan. Yleispelaaja-osastoa täydentää Viron maajoukkueesta vasenkätinen Ingrid Kiisk. 

Kysymysmerkkejä on kuitenkin ilmassa. Kuinka nuoret passarit Kaukoranta ja Lehto kestävät paineet erien lopussa? Toimiiko yhteistyö torjunnan ja puolustuksen kanssa, jotta kotijoukkueen LP Kangasalan painavat hyökkäykset saadaan poimittua ylös?

Seuraa näitä pelaajia:

Pihtiputaan LiigaPloki: Jaelyn Keene. Mestaruusliigan hyökkäystilaston kärkipaikkaa pitävä Keene on merkittävä huolellisesti. 76 hyökkäyksestä Keene on viimeistellyt 62% varmuudella pisteen joukkueelleen. Vertailukohdaksi voidaan ottaa meidän joukkueen Karoliina Fribergin 46% tuloksella. Karoliina on tehnyt pisteen 67 passista 31 kertaa, jolla pääsee Mestaruusliigan tilastossa sijalle 5. 

LP Kangasala: Roosa Laakkonen. Viime kauden torjuntatilaston voittanut Laakkonen on suurin palanen LP Kangasalan torjunta-puolustuspelaamista. Keskitorjuja-tähti Roosa Laakkonen on tällä hetkellä Mestaruusliigan 4. paras torjuja, ottaen 24 erään 19 torjuntaa. Tämä tekee 0.79 torjuntaa / erä. Ulottuvaa LiigaPlokia vastaan torjunta osoittaa suurta merkitystä, kun ottelusta halutaan kaikki kolme sarjapistettä.

Torstaiseen LP Kangasala vs. Pihtiputaan LiigaPloki otteluun, kotijoukkue pääsee täydellä kokoonpanolla, joten luvassa on hienoja palloralleja ja suuria tuuletuksia.

LP Kangasala vs. Pihtiputaan LiigaPloki

29.10. klo 18:30

Pitkäjärven koulu

Liput 15€ / 12€

UUTUUS! Perhelippu (2 aikuista + 2 lasta) yhteishintaan 20€!

Ennakkoliput helposti osoitteesta:

https://www.seat4.me/tapahtuma/lp-kangasala/lp-kangasala-pihtiputaan-liigaploki-2020

Teksti: Jani Huoponen

Kuvat: Rami Myllymaa


Kiitos, kun jaat tämän jutun omissa verkostoissasi käyttämällä jutun jakonappeja!
Tutustu kanavamme kaikkiin juttuihin sisältömarkkinointikanavamme etusivulla.

LP Kangasala – Lentopalloseura Kangasala ry – on kangasalalainen, vuonna 1994 perustettu lentopalloseura, joka pelaa Suomen korkeimmalla sarjatasolla, Mestaruusliigassa. Kotiottelut pelataan Pitkäjärven koululla Kangasalla.

LP Kangasala verkossa
LP Kangasala Facebookissa
LP Kangasala Twitterissä
LP Kangasala Instagramissa
#lpkangasala #lentopallo #mestaruusliiga_suomi #yhes #volleyimages #kangasala

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.