Koti Uutiset Ovatko Kuohun kävijämäärät romahtaneet?

  Ovatko Kuohun kävijämäärät romahtaneet?

  3
  Merenneitouinti on yksi Kuohun tämän syksyn uusista toiminnoista.

  Valtuutettu Jorma Mäntylä (vas.) esitti toissa maanantaina valtuuston talousarviokokouksessa, että kaupungin pitää kasvattaa omistamansa uimahalliyhtiön avustusta.

  Mäntylä perusteli vaatimuksensa uimahallin kävijämäärän romahtamisella.

  Kangasalan Uimahalli Oy on ollut myrskyn silmässä toimitusjohtajan potkujen vuoksi. Lisäksi alueen pysäköintijärjestelyt ovat monimutkaistuneet ympäristön rakentamisen vuoksi.

  Uimahallin hallintoon liittyviä tehtäviä väliaikaisesti hoitava kiinteistömanageri Tero Mäkelä Herttuan Kiinteistöpalvelusta, onko kävijämäärä romahtanut?

  – Kuohussa oli lokuun lopussa 16 684 asiakaskäyntiä vähemmän kuin lokakuun lopussa vuonna 2017.  

  – Kävijämäärien lasku oli selvästi voimakkainta helmi–kesäkuussa, kun työmaa- ja pysäköintijärjestelyt alkoivat.

  Uimahallin kävijämäärätavoite on 200 000. Mikä oli tilanne lokakuun loppuun mennessä?

  – Siihen mennessä asiakaskäyntejä oli 148 673.

  Onko halliyhtiössä tehty jotain erityistä kävijämäärätavoitteen kirimiseksi?

  – Yhtiö käynnisti kesällä voimakkaita markkinointitoimia, muun muassa tv-mainoskampanjan, ja paransi läsnäoloaan sosiaalisessa mediassa. Kävijämäärä kääntyi selvästi positiivisempaan suuntaan elokuun jälkeen.

  – Lisäksi käynnistimme kesätauon jälkeen uutta toimintaa, muun muassa uusia uintimuotoja ja ryhmäliikuntaa ja muuta ohjattua toimintaa altailla.

  Mikä on tilanne nyt?

  – Emme ole syys- ja lokakuun osalta enää kovin kaukana viime vuoden lukemista. Esimerkiksi syyskuussa ylitimme aiempien vuosien kävijämääriä. Se on nykyiset pysäköintijärjestelyt ja alueen rakennushankkeet huomioiden hyvä tulos.

  Miten pysäköintitalon rakentamisen aloittaminen vaikuttaa hallin tilanteeseen?

  – Ensi vuodesta on tulossa aluejärjestelyiltään vielä tätäkin vuotta vaikeampi, kun asuin-liikerakennuksen työmaa on vielä käynnissä ja pysäköintitalon rakentaminen alkaa.

  – Yhteistyöllä kaupungin ja ympäröivien rakennushankkeiden kanssa tästäkin varmasti selvitään.

   

  3 KOMMENTIT

  1. Kalliiksi tuli meille veronmaksajille Kuohun hall. pj:n ja kaupunginjohtajan sekoilu uimahallin tj:n aiheettomassa erottamisessa. Asiakasmäärä romahtaa tänä vuonna ainakin 20 000, mikä tekee ainakin 150 000 € ja ensi vuonna lisää. Tiedoksi vaan teille, että meitä on paljon Kuohun entisiä vakioasiakkaita, jotka boikotoimme Kuohua sen ja kaupungin harjoittaman irvokkaan henkilöstöpolitiikan takia. Kuohun tj:n kohtelu työvuosina ja viimeisenä työpäivänä oli törkeintä mitä olen koskaan kuullut työntekijän kohtelusta. Me todella toivomme, että Paula pian tekee tutkintapyynnön poliisille pitkään jatkuneesta työpaikkakiusaamisestä ja haastaa oikeuteen kiusaajan sekä kiusaajaa suojelevat omistajaohjaajat ja valtuuston puheenjohtajan. Kutsukaa Paula takaisin, hän laittaa kävijämäärät kuntoon !

  2. Kiusattu ja erotettu toimitusjohtaja käynnisti allashankkeen ja hankki sille 600,000€ valtionavustuksen. Liinamaa nosti hallin kävijämäärän 220,000 tasolle vuodessa. Nyt määrä on romahtanut, ja laskee ensi vuonna lisää, kun lapsille ja senioreille ei ole turvallista kulkuväylää hallille. Tarvitaanko uutta allasta enää?

  3. Ihmetyttää vielä sekin, että Kaupunginjohtajan ja muiden päättäjien tärkeä Hotellihanke vaikuttaa hetki hetkeltä enemmän sumutukselta. Miten mahtaa Jukolan viestin majoittautujien käydä. Onko hotelli Kangasalan oma Lehtosumutus kuten Tampereen Nekalassa? Mielenkiinnolla odotan kuinka käy!

  Kommentoi

  Kirjoita kommenttisi
  Kirjoita nimesi tähän