Perussuomalaisten syyskiertue veti torille paljon kiinnostuneita

1
Jussi Halla-aho Kangasalan torilla. Kuva: Janne Kähkönen

Kangasalan Perussuomalaisten järjestämä toritapahtuma sunnuntaina toi paikalle ennätysmäärän kiinnostuneita ihmisiä. Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-ahon sekä varapuheenjohtaja Riikka Purran lisäksi paikalla oli myös suuri määrä tulevia kuntavaaliehdokkaita tapaamassa ihmisiä ja vaihtamassa ajatuksiaan. Halla-ahon viesti meni hyvin perille, nimittäin tapahtuman innoittamana Kangasalan Perussuomalaisten ehdokaslista sai taas täytettä. Juri Jokinen, Timo Pyhältö sekä Jussi Salminen lähtivät myös mukaan ehdolle kunnallisvaaleihin.

Tapahtuma oli osa isompaa Perussuomalaisten järjestämää koko Pirkanmaan kattavaa syyskiertuetta. Halla-ahon viesti kuulijoille oli selkeä ja suora: Kunnallisvaalit ovat tärkeät vaalit ja välietappi ennen vuoden 2023 eduskuntavaaleja. Nyt on tehtävä rohkeita päätöksiä että Suomessa olisi tasapuoliset mahdollisuudet järkevään toimeentuloon ja työpaikkojen säilymiseen myös tulevaisuudessa. Kaikki alkaa kunnallisvaaleista.

Tapahtumasta sateli paljon kiitosta onnistuneesta järjestelyistä ja rennosta ilmapiiristä sekä vieraiden että virallistenkin tahojen osalta, tilaisuus oli pantu merkille myös kaupungin johdon tasolla. Paikalle saapui Kaupunginjohtaja sekä Kangasalan yrittäjien hallituksen edustajia antamaan oman tervehdyksensä Jussi Halla-aholle ja Riikka Purralle.

Tapahtuma oli räjähtävä lähtölaukaus kohti kevään kuntavaaleja. Tästä on hyvä jatkaa rakentamaan Kangasalasta entistäkin parempaa paikkaa asua kuin nyt.

Kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille!

Kangasalan Perusuomalaiset ry

Kangasalan Perussuomalaiset. Kuva: Janne Kähkönen

1 kommentti

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.