Koti Raitti Näin käytät Raitti-mobiilisovellusta

Näin käytät Raitti-mobiilisovellusta

Kätevä ja ilmainen Raitti-sovellus tuo Kangasalan Sanomat älypuhelimeesi ja tablettiisi – saat enemmän irti paikallis­mediastasi!

Lataa ja avaa Raitti!

Sovelluksella voi lukea Kangasalan Sanomia ja sen verkkouutisia, tutustua paikalliseen tapahtuma­tarjontaan ja seurata muuta paikallista digisisältöä.
Tilaajana saat Raitista parhaan hyödyn!
Ei-tilaajat voivat käyttää Raitin rajattua sisältöä.

1. Lataa sovelluskaupasta

Asenna Raitti älypuhelimeesi ja tablettiisi.
Sovellus toimii iPhone-, iPad- ja Android-laitteilla, jos käyttöjärjestelmä on iOS 8.0, Android 5.0 tai uudempi. Ei huolta, mobiililaitteesi kyllä ilmoittaa, jos lataaminen ei ole mahdollista.

2. Ota sovellus käyttöösi

Aktivoi Raitti syöttämällä puhelinnumerosi numerokenttään. Saat tekstiviestillä aktivointikoodin, joka syötetään PIN-koodikenttään. Valitse lehtivalikosta Kangasalan Sanomat.
Jatkossa pääset suoraan Kangasalan Sanomien näkymään Raitin avatessasi.

3. Tutustu Raitin sisältöön

Raitti kokoaa yhteen paikallista digisisältöä. Osa sisällöstä on tarkoitettu vain KS-tilaajille ja asiakastiedoillaan kirjautuneille käyttäjille. Aloitussivulta löydät kaiken sisällön painikkeina.
Eri osioita selatessa Raitin sisältö näkyy hampurilaisvalikkona yläkulmassa ja avautuu näpäyttämällä. Osiosta toiseen siirrytään sivuttain sormella vetämällä aivan sivun reunoista.

Vain KS-tilaajille!
Lehtihyllystä löydät tuoreimman numeron näköislehtenä, lehtiarkiston ja lehdessä julkaistut liitteet.

Vain tilaajille!
Uutiset listaa KS:n tuoreet uutiset.
Tapahtumiin on koottu Kangasalla järjestettäviä tapahtumia.
Kangasalla.fi vie sinut paikallismedian kaupalliseen ilmaisjakeluun verkossa.
Lounaalle tarjoilee paikallista lounastarjontaa päivittäin ja viikkotasolla.

4. Kirjaudu tilaajasisältöön

Päästäksesi KS-tilaajille tarkoitettuihin sisältöihin tarvitset asiakasnumerosi, joka löytyy tilauslaskustasi. Saat sen myös soittamalla asiakaspalveluumme p. 040 769 9045 ma–pe klo 10–16. Syötä käyttäjätunnukseksi tilaajan nimi (Etunimi Sukunimi) ja salasanaksi asiakasnumerosi.
Tunnukset ovat henkilökohtaiset, ja niiden käyttö on halutessasi sallittu samassa taloudessa kanssanne asuvien kesken maksimissaan viidessä mobiililaitteessa.

5. Näin luet KS-näköislehteä

Raitin Lehtihyllystä löytyy KS:n tuorein numero sähköisenä näköislehtenä, lehtiarkisto noin 4 kk:n päähän ja lehdessä julkaistut liitteet. Näköislehdessä siirryt sivulta toiselle pyyhkäisemällä ruutua vaakatasossa tai napauttamalla nuolia. Sivuja voit zoomata sormilla ja juttua napauttamalla juttu avautuu lukuruutuun. Sulje lehti napauttamalla yläreunasta ”Takaisin”.

Kaikki tarvitsemasi tieto on koottu myös osoitteeseen kangasalansanomat.fi/raitti

Tyhmiä kysymyksiä ei ole!

Jos sormi menee suuhun sovellusta käyttäessäsi, tekninen tukemme auttaa sinua p. 040 701 7202. Voit myös poiketa meillä ma–to klo 10–16 osoitteessa Myllystenpohjantie 2, Kangasala.