Scala Collectionin Sami arvostaa kotimaista työtä ja tekstiiliä, korkeaa laatua sekä joustavaa palvelua – kuten hänen asiakkaansakin

0
Asettamasi evästeasetukset estävät jakopainikkeiden käytön.
Sami Airola on Scala Collection Oy:n yrittäjä ja Kangasalan Yrittäjät ry:n hallituksen jäsen.
Sami Airola on Scala Collection Oy:n yrittäjä ja Kangasalan Yrittäjät ry:n hallituksen jäsen.

Tässä sarjassa esittelemme Kangasalan Yrittäjät ry:n hallituksen jäsenet ja kunkin oman yritystoimintannan vuorollaan. Tällä kertaa vuorossa on Sami Airola Scala Collection Oy:stä.


Sami Airola on 36-vuotias liiketalouden tradenomi (AMK), jonka perheeseen kuuluu vaimo Anninan lisäksi kaksi tytärtä: 8-vuotias Minttu 1-vuotias Siru. Töiden ohella lapsiperheen arki pitää Samia kiireisenä. Vapaa-ajalla Samille lähellä sydäntä on talvisin pilkkiminen, syksyisin sienestys ja kesäisin omalla terassilla grillailu.

Sami innostui kunnallispolitiikasta vuosien varrella seuratessaan Kangasalan asioiden kehitystä. Tänä keväänä hän onkin ehdolla kunnallisvaaleissa samasta syystä kuin toimii yrittäjänäkin eli aidosta halusta vaikuttaa asioihin ja tahdosta auttaa muita ihmisiä.

Sami on toiminut yrittäjänä vuodesta 2007 eli siitä lähtien, kun hän valmistui ammattikorkeakoulusta. Aikaisemmin hän toimi yrittäjänä Pankkiiriliikkeessä, jossa aidot ja luottamukselliset asiakaskontaktit tulivat tutuiksi. Scala Collection Oy:ssä Sami on vaikuttanut vuodesta 2012. Kotimaisia, ekologisista materiaaleista tehtyjä ja Avainlippua kantavia tekstiileitä valmistava Scala on toiminut jo vuodesta 1990, mutta 2012 se siirtyi yrityskaupan myötä nykyiseen omistukseen.

– Yrityksemme tärkeimpiä arvoja ja kilpailukeinoja ovat erittäin asiakaslähtöinen ja nopea toiminta. Teemme aidosti asiakkaamme näköisiä, personoituja tuotteita. Niin sanottu Private Label -tuotanto onkin kasvanut Scalan merkittävimmäksi toiminnan osa-alueeksi viime vuosina. Kyky reagoida asiakkaiden jatkuvasti vaihtuviin tarpeisiin on meidän suurimpia vahvuuksia, Sami kertoo.

– Asiakkaat, jotka valitsevat meidän valmistamat tekstiilit, ovat niitä, joille korkea kotimaisuusaste, korkea laatu ja joustava palvelu ovat kaikki kaikessa, Sami jatkaa.

Koronakriisin pitkittyminen on lisännyt yrityksessämme paljon painetta, ei vähiten siksi, että 95% asiakkaistamme toimii pohjoisen matkailumarkkinoilla. Tällä hetkellä yrityksessä eletäänkin murrosvaihetta: asiakassegmenttejä ja toimintamalleja luodaan uusiksi vastaamaan nykytilannetta.

Iloinen asia on se, että kotimaisen työn ja tekstiilin kysyntä sekä arvostus on viime vuosina noussut huimasti. Scalan tuotteiden kotimaisuusaste lähentelee 100% ja kaikki tuotteet valmistetaan käsityönä – olipa kyse yksittäiskappaleesta tai isommasta määrästä tuotteita.

Sami Airola toimii Kangasalan Yrittäjät ry:n hallituksessa vastuualueinaan nuoret yrittäjät ja uusjäsenhankinta. Samin tavoitat Scala Collectionilta Artturintieltä Lentolasta, puhelimitse 050 338 2100 tai sähköpostilla sami.airola(at)scalacollection.fi.


Kiitos, kun jaat tämän jutun omissa verkostoissasi käyttämällä jutun jakonappeja!
Tutustu kanavamme kaikkiin juttuihin sisältömarkkinointikanavamme etusivulla.

Kangasalan Yrittäjät ry verkossa
Kangasalan Yrittäjät Facebookissa
Kangasalan Yrittäjät Instagramissa
#yrittäjät #kangasalanyrittäjät #pirkanmaanyrittäjät #kangasala

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.