KAUPALLINEN YHTEISTYÖ | ARVONTA! Voita liput kahdelle Queen-musikaaliin Kangasala-talossa

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ | Show Must Go On on Queen-yhtyeen musiikkiin perustuva musikaali huippulaulajineen, pukuineen ja valoineen. Show saapuu Kangasala-taloon lauantaina 18.2.2023. Osallistu Kangasalan Sanomien ja Suomen Musiikkiteatterin yhteistuumin järjestämään arvontaan – voit voittaa liput esitykseen kahdelle hengelle!

Arvonta suoritetaan torstaina 26.1.2023 vain alla olevalla lomakkeella osallistuneiden kesken ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Freddie Mercuryä musikaalissa esittää Mikael Saari, jonka Queen-tulkintaa on kuultu muun muassa Tähdet Tähdet -laulukilpailussa ja onpa hän osallistunut kahdesti UMK-finaaliinkin sekä esittänyt useita rooleja Suomen isoimpien teatterien lavoilla. Musikaalissa Queen-yhtyeen rinnalla kulkee tarina suomalaisen Bohemians-yhtyeen retkestä maailmanvalloitukseen. Mukana on Queenin värikylläiseen soundimaailmaan ammattimaisesti heittäytyvä yhtye. Esityksen on nähnyt jo 100.000 katsojaa! Showssa kuullaan Queen-hiteistä I Want It All, Bohemian Rhapsody, We Are The Champions, Show Must Go On, Under Pressure, ja monta muuta. Se kestää väliaikoineen noin 2 tuntia 45 minuuttia.

Ellet luota arpaonneesi tai haluat ostaa useampia lippuja, se käy kätevästi verkkokaupassa: https://www.musiikkiteatteri.fi/ohjelmisto/show-must-go-on/

Arvonta on päättynyt.