SP-Koti myy ja etsii koteja asiakkailleen, yrittäjä Johanna rohkaisee muitakin yrittäjiksi mieliviä ottamaan ensimmäisen askeleen

0
Johanna Peltonen on Aula Kodit Oy:n yrittäjä ja Kangasalan Yrittäjät ry:n hallituksen jäsen.
Johanna Peltonen on Aula Kodit Oy:n yrittäjä ja Kangasalan Yrittäjät ry:n hallituksen jäsen.

Johanna Peltonen on 39-vuotias Sp-Koti -ketjun yrittäjä yhdessä miehensä kanssa. Perheeseen kuuluu 10-vuotias Hugo-poika sekä karvainen kaveri Ässä. Johannan harrastuksiin kuuluu mökkeily Köyrässä, matkailu perheen kanssa ja golf, kun joskus ehtii. 

Kiinteistönvälittäjän työtä Johanna on tehnyt 11 vuotta. Kiinnostus alaan syttyi jo vuosia aiemmin Johannan asuessa Yhdysvalloissa. Siellä Johanna kouluttautui alalle ja alan koulutukset on käyty myös täällä Suomessa. Tällä hetkellä Johanna suorittaa ylemmän kiinteistönvälittäjän YKV-tutkintoa. Elämän kokemusta on kertynyt seitsemän ulkomailla eletyn vuoden aikana neljässä eri maassa. Nämä kokemukset ovat myös auttaneet yrittäjän uralla.

– Intohimoni on löytää ja etsiä koteja asiakkailleni perinteisen asuntojen myymisen ohella. Ostotoimeksianto on yrityksemme loistava palvelu asuntoa etsiville.

Oman opiskelun lisäksi Johanna kouluttaa välittäjiä eri oppilaitoksissa ja tapahtumissa juuri ostotoimeksiannon saralla.

Sp-Kodilla on toimipisteet Kangasalan lisäksi Tampereella ja Nokialla. Henkilökuntaa on parikymmenen henkilön verran. Yritys on aloittanut toimintansa 2015 ja Kangasalan alueella yrityksellä on vahva 29,1 %:n markkinaosuus (2020).

– Kannustan kaikkia yrittäjäksi mieliviä rohkeasti ottamaan ensimmäisen askeleen. Luja usko omaan tekemiseen vie jo todella pitkälle. Meiltä Kangasalan Yrittäjien hallituksen jäseniltä saa myös tukea ja sparrausta!

Ps. Johanna on myös ehdolla vaaleissa SDP:een riveissä. 

Johanna Peltonen toimii Kangasalan Yrittäjät ry:n hallituksessa tiedotusvastaaavana ja puuhaa myös nuorten yrittäjien asioita sekä uusjäsenhankintaa. Johannan tavoitat SP-Kodilta (Aula Kodit Oy), puhelimitse 044 078 9657 tai sähköpostilla johanna.peltonen(at)spkoti.fi.


Kiitos, kun jaat tämän jutun omissa verkostoissasi käyttämällä jutun jakonappeja!
Tutustu kanavamme kaikkiin juttuihin sisältömarkkinointikanavamme etusivulla.

Kangasalan Yrittäjät ry verkossa
Kangasalan Yrittäjät Facebookissa
Kangasalan Yrittäjät Instagramissa
#yrittäjät #kangasalanyrittäjät #pirkanmaanyrittäjät #kangasala

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.