Syksyllä Kangasalle avataan uusi kahden kentän padelhalli

0
Padel 9 Oy avaa uuden kahden kentän padelhallin Kangasalan Aseman alueelle syksyllä 2021. Hankkeen takana ovat urheilumiehet Lauri Hukkanen, Jarkko Savenius ja Mikael Udelius.
Padel 9 Oy avaa uuden kahden kentän padelhallin Kangasalan Aseman alueelle syksyllä 2021. Hankkeen takana ovat urheilumiehet Lauri Hukkanen, Jarkko Savenius ja Mikael Udelius.

Padel 9 Oy: n takana vaikuttaa kolme urheilumiestä: Jarkko Savenius, Mikael Udelius ja Lauri Hukkanen. Miehet saivat ajatuksen lähteä tarjoamaan padelin harrastusmahdollisuuksia nimenomaan Kangasalle.

Padel lajina on tavoittanut suuren yleisön viimeisen 1,5 vuoden aikana Suomessakin siksikin, että se sopii erinomaisesti kaikenikäisille. Uusi hallli tulee tarjoamaan huippuolosuhteet lajin harrastamiselle Kangasalla. Tavoitteena on tarjota niin yksityisille kuin yrityksille hauskoja ja ikimuistoisia hetkiä padelin parissa. Yrittäjille on tärkeintä, että asiakkaat viihtyvät ja lajin pariin tulemiseen on mahdollisimman matala kynnys.

Padel 9 Oy panostaa hallin sosiaalitiloihin ja kenttien toimivuuteen. Hallissa vapaa korkeus tulee olemaan yli 9 metriä, joten olosuhteista Kangasalla pelit eivät tule jäämään kiinni. Lisäksi hallilta löytyy vuokramailat ja pallot, jotta lajia on helppo tulla kokeilemaan.

Vuoroja tulevaan halliin pääsee varaamaan syksyllä, kunhan ajanvarausjärjestelmä otetaan käyttöön. Vakiovuoroja esimerkiksi kaveriporukalle tai yritykselle voi jo tiedustella: info@padel9.fi. Yrityksille tullaan toiveiden mukaan järjestämään räätälöityjä tyky-päiviä, joissa voidaan opastaa lajin alkeita. Syksyllä alkaa myös yrityksille suunnattu firmaliiga, jossa yritykset pääsevät verkostoitumaan padelin ja aamupalan merkeissä. Näihin liittyen kysymyksiä tai ilmoittautumisia voi laittaa sähköpostilla.

Ota Padel 9 seurantaan sosiaalisen median kanavissa ja osoitteessa padel9.fi. Sieltä löytyy ajankohtaisia uutisia sekä seurataan tiiviisti kuinka halli valmistuu.


Kiitos, kun jaat tämän jutun omissa verkostoissasi käyttämällä jutun jakonappeja!
Tutustu kanavamme kaikkiin juttuihin sisältömarkkinointikanavamme etusivulla.

Kangasalan Yrittäjät ry verkossa
Kangasalan Yrittäjät Facebookissa
Kangasalan Yrittäjät Instagramissa
#yrittäjät #kangasalanyrittäjät #pirkanmaanyrittäjät #kangasala

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.