Syyskuun 2023 Kangasalan Yrittäjän osaamista ja laadukasta palvelua autohuollossa arvostetaan

0
Kangasalan Yrittäjä VMS Racing Oy Veli-Pekka Viskari. Kuva & konsepti Harjula Production

Kangasalan Yrittäjät ry huomioi kuukausittain paikallisia yrittäjiä. Kuukauden yrittäjän valitsee yrittäjäkollega, edellisen kuukauden palkittu yrittäjä. Syyskuun yrittäjänä esittelyyn nostetaan yrittäjä Veli-Pekka Viskari.

Kuka olet?

Olen Veli-Pekka Viskari ja yritykseni VMS Racing Oy on Volvo – henkilöautoihin erikoistunut autokorjaamo. Olen toiminut merkkihuollon organisaatiossa erilaisissa työtehtävissä usean vuoden ajan ensin mekaanikkona ja viimeisimpänä korjaamopäällikön tehtävissä. Näiden vuosien aikana syntyi ajatus yrittäjyydestä ja halu kehittää korjaamotoimintaa omalla tavalla asiakaslähtöisesti ja kustannustehokkaasti.

Yritys ja sen tarina?

VMS Racing Oy on uusien ja vanhempien Volvojen huollon erikoisliike. Palveluihimme kuuluu määräaikaishuollot, korjaukset, kolarikorjaukset, lisävarusteasennukset ja ohjelmistopäivitykset.

Yritystoiminnan olen aloittanut yksin vuonna 2006 Kangasalan Suinulassa appivanhempien konehallissa.Asiakaskunnan laajentuessa ensimmäiset toimitilat jäivät pieneksi ja muutimme Kallion yritysalueelle vuokratiloihin vuonna 2012.

Yritystoimintaa on laajennettu hiljalleen ja maltilla, jotta voisimme tehdä työt laadukkaasti ja palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla.

Vuonna 2018 valmistui käyttöömme oma huoltokorjaamo, jossa on nykyaikaiset toimivat tilat ja laitteet. Teemme työtä nyt neljän hengen tiiviinä tiiminä ja on ollut ilo saada myös oma poika mukaan jakamaan vastuuta. Meillä on työyhteisössä hyvä yhteishenki ja ammattitaitoa ylläpidämme erilaisilla koulutuksilla.

Miksi Sinut valittiin kuukauden yrittäjäksi?

Joripekka kertoi, että valitsi yrityksemme kuukauden yrittäjäksi, koska arvostaa osaamistamme ja laadukasta palveluamme autohuollossa. Tähän pyrimme myös jatkossa.

Tulevaisuus?

Autoala on monien muutosten edessä. Autojen tekninen kehitys ja sähköistyminen on korjaamoille haaste, mutta myös mahdollisuus.

Tavoitteemme on pysyä autoalan kehityksessä mukana ja palvella niin uusien autojen kuin vanhempien autojen omistajia kohtuullisella hinnalla.

Kenet olet valinnut seuraavaksi Kangasalan kuukauden yrittäjäksi ja miksi?

Lokakuun yrittäjäksi olen valinnut Hinausautot Raimo Moisio Oy:n, yrittäjä Jari Kuikan. Valitsin Jarin sillä olemme tehneet useita vuosia yhteistyötä ja hänellä on reilu yrittäjän asenne.


Kiitos, kun jaat tämän jutun omissa verkostoissasi käyttämällä jutun jakonappeja!
Tutustu kanavamme kaikkiin juttuihin sisältömarkkinointikanavamme etusivulla.

Kangasalan Yrittäjät ry verkossa
Kangasalan Yrittäjät Facebookissa
Kangasalan Yrittäjät Instagramissa
#yrittäjät #kangasalanyrittäjät #pirkanmaanyrittäjät #kangasala

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.