Tapaa kaupunginjohtaja Oskari Auvinen virtuaalisesti helmikuun alussa

0
Asettamasi evästeasetukset estävät jakopainikkeiden käytön.
Vuoden 2021 ensimmäinen kaupunginjohtajan virtuaalitapaaminen järjestetään keskiviikkona 3.2.2021 klo 16 alkaen Teams live –tapahtumana. Kuva: Opa Latvala


Kangasalan kaupunki järjestää vuoden 2021 ensimmäisen Kangasalan kaupunginjohtajan virtuaalitapaamisen keskiviikkona 3.2.2021 klo 16 alkaen Teams live –tapahtumana. Tunnin kestävässä virtuaalitapahtumassa kaupunginjohtaja Oskari Auvinen vastaa sekä tilaisuuteen ennakkoon lähetettyihin että tilaisuudessa esitettyihin kysymyksiin ja kommentteihin.

Tilaisuuteen tarkoitettuja ennakkokysymyksiä tai -kommentteja voi lähettää osoitteeseen tapahtumat@kangasala.fi torstaihin 28.1.2021 saakka. Muistathan mainita haluatko esittää kysymyksesi tai kommenttisi nimettömänä vai voiko etunimesi mainita.

Kangasala tahtoo olla palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, jossa asiakkaat kohdataan silloin ja siellä, missä he liikkuvat. Virtuaalitapaamiset ovat osa tämän palvelulupauksen täyttämistä. Voit osallistua suoraan lähetykseen tai katsoa tapahtumanauhoitteen jälkikäteen tekstitettynä kaupungin videoviestintään tarkoitetulle Kangasala-kanavalla. Mikäli tilaisuudessa ei ehditä käsitellä kaikkia saapuneita kysymyksiä, niiden vastaukset kerätään erikseen kirjallisena koosteena kaupungin verkkosivuille.

Liity tapahtumaan tästä. Voit osallistua puhelimen, tabletin ja tietokoneen välityksellä joko selaimessa tai sovelluksessa. Osallistuminen ei vaadi Teams-sovelluksen lataamista omalle tietokoneelle. Microsoftin Teams Live event on virtuaalisten tilaisuuksien järjestämiseen tarkoitettu sovellus, jonka avulla tuotetaan verkkoyleisöille lähetettäviä tapahtumia.

Tapahtuman järjestää Kangasalan kaupunki
Lisätietoja: www.kangasala.fi/ajankohtaisettapahtumat


Kiitos, kun jaat tämän jutun omissa verkostoissasi käyttämällä jutun jakonappeja!
Tutustu kanavamme kaikkiin juttuihin sisältömarkkinointikanavamme etusivulla.

Kangasalan Yrittäjät ry verkossa
Kangasalan Yrittäjät Facebookissa
Kangasalan Yrittäjät Instagramissa
#yrittäjät #kangasalanyrittäjät #pirkanmaanyrittäjät #kangasala

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.