Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset Tapahtumat Kuvat Boksi KS-Digi Blogit Ajankohtaista
Paikalliset palvelut keskeisellä paikalla osoitteessa kauppaympyra.fiPaikalliset palvelut keskeisellä paikalla osoitteessa kauppaympyra.fi

Ilmassa itekkin − Kimmo Pyykkö ja Anssi Kasitonni

Ajankohta:25.3.2017 – 27.8.2017
Paikka:Kangasala-talo
Osoite:Kuohunharjuntie 6, 36201 Kangasala
Kuvaus:Kahden kuvanveistäjän yhteisnäyttelyssä nähdään lennokkaita ideoita sekä uskaliaita toteutuksia. Kangasala yhdistää molempia kuvanveistäjiä, Kimmo Pyykkö vietti täällä lapsuutensa ja nuoruutensa, Anssi Kasitonni puolestaan asuu ja työskentelee Kangasalan Sahalahdella edelleen. Järj. Kangasala-talo.
Sijainti kartalla

Tapahtumia paikassa Kangasala-talo

Ilmassa itekkin − Kimmo Pyykkö ja Anssi Kasitonni
25.3. – 27.8.

Kahden kuvanveistäjän yhteisnäyttelyssä nähdään lennokkaita ideoita sekä uskaliaita toteutuksia. Kangasala yhdistää molempia kuvanveistäjiä, Kimmo Pyykkö vietti täällä lapsuutensa ja nuoruutensa, Anssi Kasitonni puolestaan asuu ja työskentelee Kangasalan Sahalahdella edelleen. Järj. Kangasala-talo.

Hiljaisella tulella – Reliefejä, veistoksia ja maalauksia
10.5. – 11.6.

Kuvanveistäjä ja taidemaalari Hannu Riikonen tunnetaan runsaista, luonnolliseen kokoon tehdyistä maalatuista ihmis- ja eläinhahmoisista veistoksista sekä reliefeistä, joissa hän tarkastelee elämää pienen ihmisen näkökulmasta. Järj. Kangasala-talo.

Yin joogaa taidemuseossa -kurssi
1.6. klo 10:00 – 11:00

Yin jooga on rauhallista, paikalla oloon keskittyvää joogaa, jossa avataan paljon lantion ja alaselän aluetta. Opettajana Kira Vuorisalo. Järj. Kangasala-talo ja Valkeakoski-opisto.

Hurmiossa – Tangoilta Ahti Jokisen ja Ilmo Korhosen kanssa
1.6. klo 19:00

Tangoilta näyttelijä Ahti Jokisen ja trubaduuri Ilmo Korhosen kanssa on täynnä hurmiota, syviä tunteita ja väkevää tulkintaa. Järj. Kangasala-talo.

K-Kino: Hulluna onnesta
3.6. klo 16:00

Paolo Virzin elokuva kertoo ennalta-arvaamattomasta ja koskettavasta ystävyydestä, joka naisten välille muodostuu heidän lähtiessään pakomatkalle mielisairaalasta etsimään rakkautta ja onnea täysjärkisten ihmisten maailmasta. Järj. Kangasala-talo.

Tutustu toimintaamme verkkosivuillamme!
Lähetä tekstari!
~
Takaisin ylös