Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista
Fixus Kangasala palveleeFixus Kangasala palvelee

Veistosvartti

Ajankohta:6.6.2017 – 25.8.2017 klo 13:00
Paikka:Kangasala-talo
Osoite:Kuohunharjuntie 6, 36201 Kangasala
Kuvaus:

Tiistaista perjantaihin. Kesän ajan taidemuseossa on esillä mielenkiintoisia näyttelyitä ja monipuolisilla tekniikoilla toteuttettuja veistoksia.

Sijainti kartalla

Tapahtumia paikassa Kangasala-talo

Kohtauspaikkana Kangasala
16.9. – 7.1.

Kohtauspaikkana Kangasala on kiinnostava kudelma paikkakunnan taide-elämästä 1800-luvulta tähän päivään asti. Näyttely esittelee maalauksia ja veistoksia kangasalalaisista kokoelmista. Alle 18-vuotiaat ilmaiseksi. Järj. Kimmo Pyykkö -taidemuseo.

T I L A
6.12. – 7.1. klo 11:00

Olemme vuoden ajan tutkineet tilaa ja tilan käsitettä monin eri näkökulmin. Näyttelymme teoksissa maalauksellisuus, vahvat värit, videokuvan liike kuljettaa katsojaa tutkimaan myös omaa suhdetta tilaan, minään, omaan kehollisuuteen ja sen suomiin voimavaroihin. Järj. Kangasala-talo. Yhteistyössä NEO - OmaPolku.

Senioripäivä Kimmo Pyykkö -taidemuseossa
13.12. klo 11:00 – 17:00

Taidemuseo kutsuu kaikki seniorit tutustumaan syksyn näyttelyihin senioripäivänä. Professori Aulis Aarnio luenno aiheesta Einar Ilmoni, elämä ja taide. Tilaisuus järjestetään taidemuseon ensimmäisessä kerroksessa. Paikkoja rajoitetusti. Järj. Kimmo Pyykkö -taidemuseo.

K-Kino: Joulumaa
13.12. klo 14:00

Helenalta (Milka Ahlroth) lähti sitten mies nuoremman matkaan. Joulu tulee, hiljaista on ja mikään ei ole niin kuin ennen. Exällä sentään menee kivasti uuden naisen kanssa. Paras ystävä Ulli (Mari Rantasila) houkuttelee Helenan ainoaan joulukohteeseen, mihin heillä on varaa ja missä vielä on tilaa. Luvassa on vanhanajan joulu maalla – naisten kesken. Kesto: 1h 32 min, ikäraja: 12. Liput myydään 30 min ennen näytöstä. Järj. K-Kino, Kangasala-talo.

Taivahalla syttyy tähti
13.12. klo 18:30

Pirkanmaan musiikkiopiston Kangasalan toimipisteen joulukonsertti. Järj. Pirkanmaan musiikkiopisto.

~
Takaisin ylös