Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista
Lounaalle KangasallaLounaalle Kangasalla
Musiikki

PMO-FESTARI

Ajankohta

16.4.2018 – 20.4.2018

Osallistumismaksu 10 €

Paikka

Kangasala-talo
Kuohunharjuntie 6, 36201 Kangasala

PMO-FESTARI KANGASALA-TALOSSA 16.–20.4.

Ma 16.4. klo 18.30 Unelmat ja muistot
Sinfoniajousien ja kanteleyhtye Trio Sonorouksen konsertti, jossa kokoonpanot esittävät Euroopan musiikkioppilaitosten At the Watergate -festivaalin ohjelmistoaan. Liput 10 €.

Ti 17.4. klo 18.30 Matkalla Hollantiin
Pirkanmaan Puhaltajien ja Nuorisokuoro Sympaatin konsertti, jossa kokoonpanot esittävät Euroopan musiikkioppilaitosten At the Watergate -festivaalin ohjelmistoaan. Liput 10 €.

Ke 18.4. klo 18.30 Les Nations – musiikkimatkalla muilla mailla
Konsertissa herrat Rameau, Purcell, Campra ja Telemann vievät musiikillaan vierailulle mm. Pohjois-Amerikan intiaanien, Espanjan maurien ja Turkin sulttaanin luokse. Kuuluviin pääsevät niin ranskalaiset säkkipillit kuin Moskovan kellot ja hevosiakin ohjelmassa riittää vahvoista sotaorhista ontuviin kaakkeihin. Näppäripedagogiasta omaksuttuun tyyliin lavalla nähdään koko musiikin tekemisen taipale muutaman vuoden soittaneista oppilaista ammattilaisiin. Konsertti on osa Pirkanmaan ja Valkeakosken musiikkiopistojen yhteistä barokkihanketta, jossa on mukana mm. Juniorijouset Tampereelta, Alberone Kangasalta sekä Valkeakosken jousiorkesteri. Liput 10 €.

To 19.4. klo 18.30 Just Swing It!
Pirkanmaan musiikkiopiston rytmimusiikkilinjan hilpeän swengaavassa illassa kuullaan Junior Big Bandin ja PMO Big Bandin soittoa useiden laulusolistien tähdittämänä. Konsertissa kuullaan myös kaksi laulun tasosuoritusta kahden huikean bändin säestämänä. Liput 10 €.

Pe 20.4. klo 18.30 Claude Debussy – valon ja värien leikkiä
Pirkanmaan musiikkiopiston oppilaat esittävät ranskalaisen musiikin impressionismin mestarin musiikkia, instrumentteina huilu, kantele, laulu ja piano. Liput 10 €.