Koti Tapahtumat

Tapahtumat

Lemmenlakko

Teatteri

Ajankohta

Liput: 15

Paikka

Kangasalan Lepokoti
Ruutanantie 26, 36200 Kangasala

Salaseuran teatteri esittää Aristofaneen antiikin Kreikan komedian, josta ei vauhtia ja vaarallisia tilanteita puutu. Tervetuloa seuraamaan hulvattoman hauskaa ja pistävää kesäteatteriesitystä!

Ohjaus: Jorma Kairimo
Rooleissa: Marja-Liisa Niittynen, Jenni Leinonen, Elina Mäkinen, Anniina Koistinen, Riina Suikkonen, Noora Lahtinen Tino Leinonen, Jussi Saari sekä Eero ”Safka” Pekkonen

Antiikin Kreikassa miehet ovat sotineet ja naiset odottaneet miehiään kotiin niin kauan, ettei kukaan enää muista, mistä tämä hulluus on oikein saanut alkunsa. On tullut aika murtaa tämä patriarkaalinen valtarakenne ja lopettaa ainainen sota. Lysistraten johdolla naiset päättävät ottaa vallan itselleen ja tuoda rauhan Kreikkaan omalla tavallaan. Naiset ryhtyvät lemmenlakkoon.

Vaikka Akropoli vallataankin jo ensimmäisenä päivänä, ei sodasta ole tuleva kenellekään helppoa. Luvassa on historian erikoisin asemasota, josta ei mielikuvituksellisia karkuyrityksiä ja psykologista taktikointia puutu. Pysyvätkö naiset vahvana tämän kovan koettelemuksen aikana? Saako kansa solmittua rauhan? Saako kansa enää koskaan?

"Voi nainen, miten irstas sukupuoli sinä olet. Ei ihme, että meistä kirjoitetaan tragedioita." –Lysistrate

Esitys on suunnattu aikuisille

Liput 15€, ryhmäalennus yli 20hlö 13€/hlö

Liput myynnissä osoitteessa: salaseuranteatteri.mycashflow.fi tai ennen esityksen alkua paikan päältä