Tärkeintä on äänestää

0

MAINOS / HANNA LAINE

Sunnuntaina 2.4.2023 on tärkeä päivä. Eduskuntavaalien varsinainen vaalipäivä. Ennakkoäänestys on ollut historiallisen vilkasta monessa Pirkanmaan kunnassa, hyvä niin. Mitä korkeampi äänestysprosentti on, sitä vahvemmin tuloksessa näkyy äänestäjien tahto. Tässä vielä lyhyt esittely minusta:

Olen pitkään politiikassa toiminut lähihoitaja. Toimin Kangasalan valtuuston puheenjohtajana, aluehallituksen varapuheenjohtajana sekä maakuntavaltuuston varapuheenjohtajana. Olen myös varakansanedustaja. Minulla on laaja kokemus asioiden hoitamisesta sekä vahva kosketus  suomalaisten arkeen. Jalat pysyvät  tukevasti maan pinnalla päivätyöni, varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävien kautta. Lähihoitajana olen työskennellyt myös sairaalatyössä ja tehostetussa palveluasumisessa. Uskon, että eduskunnassa tarvitaan myös meitä perustyötä tuntevia ja tekeviä ihmisiä.

Mielestäni turvallisessa Suomessa ei ole tilaa vastakkain asettelulle eikä vihalle.

Turvallisuus rakentuu: inhimillisyydestä, oikeudesta laadukkaaseen koulutukseen, hyvästä työelämästä, laadukkaista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista sekä uskottavasta puolustuksesta. Näitä asioita olen valmis edistämään kaikissa tehtävissäni.

Lisää ajatuksiani ja tietoja minusta löydät: https://www.hannalaine.fi

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.