Tiukentuneet koronarajoitukset pakottavat aikaistamaan ottelua!

0

Pirkanmaan koronarajoitukset ovat tiukentuneet niin että joudumme siirtämään kotiotteluamme Kuortaneen maajoukkuenuoria vastaan päivää aikaisemmaksi!

LP Kangasala vs. Kuortaneen maajoukkuenuoret

Ti 1.12. klo 18:30

Pitkäjärven koulu, Kangasala

Osta liput ennakkoon tai ovelta.

Kuortaneen maajoukkuenuoret ovat lahjakkain ikäluokka vuosiin. Pitkäjänteinen työ Kuortaneella on luonut erinomaisen pohjan näille nuorten maajoukkueen vakiokasvoille. Valtakunnallinen valmennuskeskus Kuortaneella on tuottanut erinomaisia nuoria eri Mestaruusliiga-joukkueisiin.
LP Kangasalla Jemina Jäärni on opiskellut ensimmäiset vuodet lukiota Kuortaneella ja suorittaa viimeisiä kursseja Sammon Keskuslukiolla. Jemina on nähty jo moneen otteeseen LP Kangasalan aloituskuusikossa ja tehnyt loistavaa jälkeä etenkin syöttöruudussa.

Kuortaneen maajoukkuenuorissa on syntymässä tänäkin vuonna uusia menestystarinoita maajoukkueisiin ja Mestaruusliigaan, aina ulkomaan pelikenttiä myöten. Nimet kuten Jessika Mursula, Liisa Rinta-Tassi, Neea-Maria Joki ja Ella Peltomaa kannattaa painaa mieleen.

Edellä mainitut pelaajat ovat 16-17 vuotiaita ja jo vähintään yli 183cm pitkiä. Lempäälän kasvatti Ella Peltomaa keskipelaajana on jo kunnioitettavat 188cm pitkä.

Kauden avauksessa pelattu harjoitusottelu osoitti että ennakkoluuloton nopea hyökkäys ja vahva syöttö oli jo tuolloin nuoren maajoukkueen kulmakiviä. Erittäin mielenkiintoiseksi ottelun tekee se että miten valmentajat Nikolas Buser, Tapio Kangasniemi ja Raimo Kallioniemi ovat saaneet vietyä uusia asioita nuorten pelaamiseen.

Nuoret maajoukkuekasvot saavatkin laittaa itsensä toden teolla likoon, kun vastassa on usean sadan A-maajoukkuekokemuksen omaavia pelaajia, joita nämäkin nuoret ovat ihailleet jo juniorista lähtien.
Ronja Heikkiniemi on ikänsä puolesta vasta 22-vuotias, mutta pelannut usean vuoden Mestaruusliigassa ja maajoukkueessa. Omien sanojensa mukaan elämänsä parhaassa vireessä pelaava Rone on löytänyt uuden vaihteen vastaanottoon ja hyökkäykseen. Fyysisesti vahva Heikkiniemi muistetaan tällä kaudella painavista hyökkäyksistä hyppysyötössä.

Pikkusisko Roosa Heikkiniemi (20v.) on pelannut erinomaisesti, joten voidaan puhua varmasti naisten Mestaruusliigan pelätyimmistä sisaruksista verkolla. Yhteensä lähes 1700 pistettä Mestaruusliigassa tehtaillut kombo on luonut uriaan myös Tampereen yliopiston puolella.

Nähdäänkö teho-duo kentällä Kuortanetta vastaan?

Teksti: Jani Huoponen

Kuvat: Rami Myllymaa / Pertti Flinck


Kiitos, kun jaat tämän jutun omissa verkostoissasi käyttämällä jutun jakonappeja!
Tutustu kanavamme kaikkiin juttuihin sisältömarkkinointikanavamme etusivulla.

LP Kangasala – Lentopalloseura Kangasala ry – on kangasalalainen, vuonna 1994 perustettu lentopalloseura, joka pelaa Suomen korkeimmalla sarjatasolla, Mestaruusliigassa. Kotiottelut pelataan Pitkäjärven koululla Kangasalla.

LP Kangasala verkossa
LP Kangasala Facebookissa
LP Kangasala Twitterissä
LP Kangasala Instagramissa
#lpkangasala #lentopallo #mestaruusliiga_suomi #yhes #volleyimages #kangasala

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.