Tule mukaan päättämään paremmasta arjesta – lähde SDP:n ehdokkaaksi kuntavaaleihin!

0

Politiikassa on kyse arvoista ja kyvystä hoitaa asioita. Vaikeina aikoina on erityistä merkitystä sillä, ketkä yhteisistä asioista päättävät.

Meille on tärkeää huolehtia toimivasta arjesta: niin että lapset saavat hyvät eväät elämään, ikäihmiset tarvitsemaansa huolenpitoa ja meistä jokainen työtä ja turvallisen arjen.

Kotikaupunkimme tulevaisuus tarvitsee tekijänsä. Lähde ehdolle kuntavaaleihin tai mukaan tukiryhmiin ja vaalityöhön. Sinua tarvitaan!

Kangasalan Demarien ehdokkaana on helppoa ja mielenkiintoista olla, kannattaa ehdottomasti kokea se itse. Meidän kokenut organisaatiomme hoitaa kaikki käytännön asiat, ehdokas voi keskittyä itsensä ja ajatustensa esille tuomiseen. Me hoidamme myös kaiken yleismainonnan, ja toimitamme ilman korvausta ehdokkaalle jaettavaksi myös henkilökohtaista vaalimateriaalia. Kaikkiin ehdokkaan kysymyksiin me löydämme kyllä vastauksen. Ehdokas ei jää yksin.

Tavoiteohjelmamme ensi valtuustokaudelle on vielä työn alla, mutta valmistuu kyllä joulukuun aikana. Uskomme, että jokainen inhimillisellä luonteenlaadulla ja suurella sydämellä varustettu ihminen ilman muuta tuon ohjelman hyväksyy.    

Tule siis mukaan ottamalla yhteys johonkin näistä osoitteista:
hanna.laine@kangasala.fi
pekka.lahti@kangasala.fi
heikki_salmela@kolumbus.fi
isto.kaarne@kolumbus.fi

Ehdokkaaksi voit ilmoittautua myös tämän linkin kautta: https://sdp.fi/fi/kuntavaaliehdokkaaksi/

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.