Koti Uutiset Tule tapaamaan ehdokkaita – Sanomien ensimmäinen vaalitentti tiistaina Kangasala-talossa

  Tule tapaamaan ehdokkaita – Sanomien ensimmäinen vaalitentti tiistaina Kangasala-talossa

  1
  – Nyt kun keskustan Siwa lopetetaan, voisi Posti siirtyä takaisin sen tiloihin. S-marketille aikoinaan siirretty Posti on liian kaukana keskustasta. Keskustan palvelut ovat muutenkin heikentyneet paljon. Aiemmin oli kirja-, kenkä-, ja vaatekauppoja, nyt ei ole oikein mitään, joukko Jalmarin kodon Kammari-ryhmän jäseniä tuumaa. Mitä sinä haluat viestittää ehdokkaille? Tule kertomaan se suoraan ehdokkaille Sanomien vaalitorille huomenna tiistaina kello 17 alkaen Kangasala-talossa.

  Kangasalan Sanomat järjestää kolme kuntavaalitenttiä. Ensimmäinen näistä tapahtumista järjestetään tiistaina Kangasala-talon isossa salissa.

  – Puolueet valitsevat itse tentattavat. Tämä osuu tietenkin vain harvojen ehdokkaiden kohdalle. Kokemus on kuitenkin osoittanut, että ehdokkaita on tilaisuuksissa paikan päällä runsaasti, pää­toimittaja ja tilaisuuksien juontaja Tuula Ruusumaa kertoo.

  Jokainen Kangasalan valtuustossa läsnä oleva puolue on asettanut tenttiin oman ehdokkaansa. Kangasala-talossa tentattavaksi istahtavat Hannu Karppila (kesk), Timo Keskinen (kd), Raimo Kouhia (sd), Stiina Lahikainen (vihr), Jari Leino (ps), Heikki Lyytinen (kok) ja Jorma Mäntylä (vas).

  Tapahtumaa voi seurata myös suorana lähetyksenä verkossa Sanomien Boksi-videokanavalla.

  Seuraavat kaksi tenttiä järjestetään torstaina 30.3. Ruutanassa Koivurinteen päiväkodilla ja maanantaina 3.4. Sahalahdella Sariolan koululla. Tilaisuudet alkavat kello 18.30.

  – Laitoimme alkamisajan tarkoituksella hiukan myöhäisemmäksi, jotta työssäkäyvienkin olisi mahdollista osallistua.

  – Tilaisuuksissa jää aikaa myös yleisökysymyksille. Nyt on hyvä tilaisuus selvittää, mitä mieltä puolueet ovat Kangasalan nykyisestä tilasta ja tulevaisuuden kehityksestä, Ruusumaa huomauttaa.

  Ennen Kangasala-talon tapahtumaa järjestetään talon aulassa Vaalitori-tilaisuus. Siellä puolueet esittäytyvät omilla esittelypisteillään. Tilaisuus alkaa kello 17.

   

  Löydä ehdokkaasi Sanomien vaalikoneesta.
  Sanomien Boksi-videokanavalle pääset tästä linkistä.

  1 KOMMENTTI

  1. Kyllähän Kangasalasta hyvän kaupungin saa kun kaikki palvelut on jossain muualla kuin keskustassa….

  Kommentoi

  Kirjoita kommenttisi
  Kirjoita nimesi tähän