Tulossa Syyspäivä Kangasalla syyskuussa: yrittäjä, hanki lippusi ja myyntipaikkasi ennen kuin loppuvat!

0
Kangasalan Yrittäjien syyspäivää vietetään Kangasalla syyskuun loppupuolella.
Kangasalan Yrittäjien syyspäivää vietetään Kangasalla syyskuun loppupuolella.

Kangasalan Yrittäjät ry:n Syyspäivää vietetään laadukkaan ja monipuolisen ohjelman kera lauantaina 25.9.2021 Kangasala-talossa ja sen ympäristössä.

Olemme laatineet yrityksille tapahtumapaketin, joten tässä on oiva tilaisuus viettää mukava päivä vaikkapa asiakkaiden kanssa. VIP-paketin hinta on 125 euroa/ hlö ja 600 euroa/ 5 henkilöä. Paketteihin sisältyy koko päivän ohjelma, iltapala, neljä juomalippua ja oma juomanmyyntipiste. Ostaessasi viiden lipun paketin, saat alennuksen (25 euroa) lisäksi näkyvyyden Kangasala-talossa. Tulevaisuusseminaari III:ssa esiintyy Esko Valtaoja, tähtitieteen emeritusprofessori Turun yliopistosta. Hän on arvostettu tieteentekijä ja myös kiitetty tieteellisen tiedon popularisoija.

Illalla meitä viihdyttää Dumb Stuff Band – huippusoittajien kokoonpano, joka tanssittaa soul & funk – klassikoita solisteinaan Suvi Karjula, Gilbert Kuppusami ja Leni Välimäki.

Seminaarilippuja sisältäen väliaikakahvin ja leivoksen on saatavissa myös erikseen 50 euroa/ kpl.

Lippuvaraukset: saija.haavisto@thaavisto.fi tai 040 837 0080. Varaukseen kappalemäärä, yrityksen nimi ja laskutusosoite.

Tarjoamme jäsenillemme ulkomyyntipaikkoja ajalle klo 9–18 edulliseen 50 euron hintaan. Myyntipaikat sijoittuvat Kuohunharjuntielle, joka suljetaan tapahtuman ajaksi. Myyntipaikat ovat kooltaan 2 x 4 metriä. Paikkoja voi tiedustella saija.haavisto@thaavisto.fi tai 040 837 0080. Suosimme tapahtumassa ensisijaisesti paikallisuutta ja näin ollen toivommekin runsasta osanottoa paikallisilta toimijoilta.


Kiitos, kun jaat tämän jutun omissa verkostoissasi käyttämällä jutun jakonappeja!
Tutustu kanavamme kaikkiin juttuihin sisältömarkkinointikanavamme etusivulla.

Kangasalan Yrittäjät ry verkossa
Kangasalan Yrittäjät Facebookissa
Kangasalan Yrittäjät Instagramissa
#yrittäjät #kangasalanyrittäjät #pirkanmaanyrittäjät #kangasala

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.