”YHES koko Kangasala!” – Kangasala on kotikaupunkimme, jonka siipien suojassa on hyvä kasvaa

1

27 vuotta sitten lentopalloseura LP Kangasala otti ensiaskeleet. Olemme nyt kuuden kuukauden ajan syventyneet pohtimaan, miksi olemme olemassa ja mistä meidän sielumme on rakennettu. Torstaina 4.3. julkaisimme uuden brändin alkutahdit LP Kangasalan Instagramissa.

Instagramin löydät täältä: https://www.instagram.com/lpkangasala

Kuvat ja kuvatekstit esittelevät LP Kangasalan DNA:n, eli meidän syvimmän olemuksen. Tervetuloa tutustumaan uuteen LP Kangasalaan.

Esittelemme kuvat nyt tarinoineen tässä artikkelissa.

27 vuotta sitten lentopalloseura LP Kangasala otti ensiaskeleet. Tänään on se päivä, kun uusi brändi-identiteettimme on valmis astumaan esiin.

Olemme nyt kuuden kuukauden ajan syventyneet pohtimaan, miksi olemme olemassa ja mistä meidän sielumme on rakennettu.

Tämä ja 8 seuraavaa kuvaa teksteineen kertovat, mistä meidät on pohjimmiltaan tehty ja millaisena haluamme näyttäytyä maailmalle.

Tästä eteenpäin kuljemme samalla nimellä, samalla sydämellä mutta uusilla vaatteilla.

LP Kangasala on aitoa välittämistä, kantamista ja jakamista. Samaan suuntaan pelaamista. Sitä, että nostamme kun toinen meinaa pudota. Kannustamme kun rohkeus on loppua. Se tekee meistä joukkueen. Se saa meidät lentämään – niin korkealle kuin silmä siintää.

Tiesitkö, että kalasääsket pesivät ja saalistavat myös meillä täällä Kangasalla, tarkemmin ottaen Pohtionlammella?

Seurahistorian alusta asti logossamme on esiintynyt saalistava kalasääski. Uudessa tunnuksessamme lintu ei enää syöksy hurjana kohti saalista. Nyt se kantaa LP-kirjaimia ylpeästi siivillään, katse ylöspäin suunnattuna – lajia ja vastustajia kunnioittaen.

Tunnuslintumme kalasääski elää viestinnässämme myös sanoina. Kielemme erityispiirteenä käytämme lintuaiheisia metaforia puheessamme. Ilmaisemme niiden avulla tekemisemme tapaa ja tyyliä. Olemmehan matkalla oksalle ylimmälle.

Vähän enemmän eforttia, rutkasti enemmän iloa.

Menestyjiä yhdistää uskallus unelmoida, rohkeus asettaa korkeita tavoitteita ja tahtoa pyrkiä niihin.

Jokainen yhteisössämme on valmis tekemään yhteisen päämäärän eteen aina hieman enemmän ja tavoittelemaan parempaa, koska tiedämme, että vähän enemmän vaivannäköä, tuottaa roimasti enemmän hyvää ympärillemme.

Kangasala – Oksalla ylimmällä.

Sujuvaa arkea, kasvua, tekemisen meininkiä, loistavaa palvelua ja välittämistä. Näin sanotaan kaupungin sloganissa. Mekin pyrimme oksalle ylimmälle, joten olemme kirjaimellisestikin yhteisellä matkalla.

Kangasala on kotikaupunkimme, jonka siipien suojassa on hyvä kasvaa. Täältä voi ponnistaa niin kauas kuin silmään siintää ja nähdä järviä lahtineen. Längelmävesi tuolla vöin hopeisin hohtelee ja Roineen armaiset aallot sen rantoa hyväilee.

Tässä kuvassa Salla Karhu fiilistelee Vehoniemen automuseolla. Ehkä ensi kauden ottelujulisteissa längelmäveden maisemissa?

Pelipäivä Kangasalla!

Siskoja ja veljiä meille ovat kaikki kanssamme samoin tuntevat. He, jotka haluavat elää kanssamme Kangasalan tarinaa ja nostaa kotikaupunkimme yhdessä oksalle ylimmälle. Yhteisömme kulkee mukana tappioiden ja voittojen hetkillä, tutinaa, tärinää ja elämyksiä tuntien.

Pelipäivinä LP Kangasalan lämmin ja rento meininki vyöryy ilon aaltoina kentältä katsomoon, pukkarista bussiin ja takaisin. Yleisössä koet tutinaa, tunnetta, tärinää ja elämyksiä.

Yhes koko Kangasala!

Lintukodosta lentoon – niin kauas kuin silmä siintää.

Lapsen haaveilla ei ole rajoja, eikä unelmilla aitoja – ja niin täytyy ollakin. Me opetamme lentopallon lisäksi uskoa siihen, että harjoittelemalla oppii lähes mitä vain ja että toinen toistamme tukien suuretkin tavoitteet on saavutettavissa. Siksi LP Kangasalan sisterhoodin siipien suojissa on hyvä kasvaa.

Uuden logomme suunnittelua on ohjannut pyrkimys selkeyteen ja monikäyttöisyyteen.

Tunnuksessa ovat yhtä aikaa läsnä menneisyys, nykyhetki ja tulevaisuus. Pelkistetty design kätkee sisäänsä suuria tarinoita: LP elementtiin piilotettu korkeuksiin katsova sääksi tekee kunniaa vanhalle logolle ja seuran historialle.

Seuralogo on tarkoitettu käytettäväksi kaikessa virallisessa viestinnässä ja seura-asuissa. Logo toimii seuran kaiken toiminnan allekirjoittajana.

Säihkettä sun silmiin.

Ei ole sen voittanutta, ilon, joka syntyy yhteisestä kokemuksesta. Siitä, kun on tehty työtä tavoitteiden eteen. Valutettu hikeä, naurettu, jännitetty, toivottu.

Valmistaudumme jokaiseen peliin kuin ainoaan. Pelaamme yleisölle ja yhteisölle. Tämä kuluva kausi on osoittanut sen monella tavalla.

LP Kangasala on kotikaupunkimme yhteinen elämysyhteisö, jossa aito ilo tarttuu ja jokaisella on tilaa toimia.

LP Kangasala kilpailee Mestaruusliigassa kirkkaimmista kärkipaikoista. Vieraspaikkakunnille meidät halutaan tason mittaajaksi ja laadukkaan pelin takeeksi. Kruunupääksi, joka halutaan voittaa hinnalla millä hyvänsä.

Tärkeintä meille on silti kokea yhdessä ylin ilo, joka syntyy yhdessä tekemisestä ja tavoitteisiin sinnikkäästi ponnistelusta.

Haluamme näyttää esimerkillämme, kuinka yhteinen hyvä – elämisen, pelaamisen ja elämysten jakamisen onni – on yhtä arvokas kuin kulta tavoitella.

Olemme nyt matkalla oksalle ylimmälle, tulethan mukaan?
YHES koko Kangasala!

Tekstit ja grafiikka: Ahooy Creative

Kuvat: Riia Grasshill


Kiitos, kun jaat tämän jutun omissa verkostoissasi käyttämällä jutun jakonappeja!
Tutustu kanavamme kaikkiin juttuihin sisältömarkkinointikanavamme etusivulla.

LP Kangasala – Lentopalloseura Kangasala ry – on kangasalalainen, vuonna 1994 perustettu lentopalloseura, joka pelaa Suomen korkeimmalla sarjatasolla, Mestaruusliigassa. Kotiottelut pelataan Pitkäjärven koululla Kangasalla.

LP Kangasala verkossa
LP Kangasala Facebookissa
LP Kangasala Twitterissä
LP Kangasala Instagramissa
#lpkangasala #lentopallo #mestaruusliiga_suomi #yhes #volleyimages #kangasala

1 kommentti

  1. Hienoa että jotain uutta tulossa ja silti muistetaan ja arvostetaan sitä vanhaa mistä kaikki alkoi. Kaikkea hyvää terkuin: Ritu

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.