Yrittäjä, lähdetkö mukaan Nuorisopassi-kokeiluun?

0
Yrittäjä, tahdotko tarjota vapaalippuja tapahtumiin, tutustumiskertoja harrastuksiin tai alennuksia nuorille Nuorisopassi-kokeilussa? Kangasalan kaupunki pilotoi syksyllä Nuorisopassi-kokeilua 8.-luokkalaisille.
Yrittäjä, tahdotko tarjota vapaalippuja tapahtumiin, tutustumiskertoja harrastuksiin tai alennuksia nuorille Nuorisopassi-kokeilussa? Kangasalan kaupunki pilotoi syksyllä Nuorisopassi-kokeilua 8.-luokkalaisille.

Kangasalan kaupunki aloittaa syksyllä 2021 Nuorisopassi –pilottikokeilun. Kokeilun kohderyhmänä ovat 8-luokkalaiset kangasalalaiset nuoret. Nuorisopassi on valtakunnallinen, nuorille tarkoitettu etujärjestelmä, jonka avulla kaupungit, kunnat, seurat, yritykset ja muut toimijat voivat tarjota etuja paikallisille nuorille. Passin avulla nuori saa mahdollisuuden tutustua paremmin omaan kotipaikkakuntaansa ja sen palveluihin. Nuorisopassi on mobiilisovellus, jonka saa nopeasti ja vaivattomasti käyttöön.

Nuorisopassi on Suomessa laajimmin käytössä oleva lasten ja nuorten oma etujärjestelmä. Nuorisopalvelut on ottamassa Nuorisopassin käyttöön Kangasalla ja siihen etsitään erilaisia etujen tarjoajia tavoitteena parantaa lasten ja nuorten hyvinvointia, vähentää yksinäisyyttä ja tukea aktiivista vapaa-aikaa. Edut välitetään lasten ja nuorten käyttöön Nuorisopassi – mobiilisovelluksen avulla. Tarjottavat edut voivat olla esimerkiksi vapaalippuja tapahtumiin, tutustumiskertoja eri lajeihin tai alennuksia palveluista ja tuotteista. Toiveeni olisi, että saisin kauttasi levitettyä tietoa Nuorisopassista kangasalalaisille yrityksille, jotka haluaisivat tulla mukaan.

Aiheeseen voit tutustua lisää osoitteessa nuorisopassi.fi tai olemalla yhteydessä suoraan minuun, Kangasalan Nuorisopassi -vastaavaan. Autan yrityksiä mielelläni etujen määrittelyssä.

Lue myös Kangasalan Sanomien tekemä juttu Nuorisopassista.

Yhteystiedot:
Nuoriso-ohjaaja Josefiina Nousiainen
Kangasalan kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut
P. 040 133 6813
josefiina.nousiainen(at)kangasala.fi


Kiitos, kun jaat tämän jutun omissa verkostoissasi käyttämällä jutun jakonappeja!
Tutustu kanavamme kaikkiin juttuihin sisältömarkkinointikanavamme etusivulla.

Kangasalan Yrittäjät ry verkossa
Kangasalan Yrittäjät Facebookissa
Kangasalan Yrittäjät Instagramissa
#yrittäjät #kangasalanyrittäjät #pirkanmaanyrittäjät #kangasala

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.