Pääuutiset 113 haki Kangasalan tapahtumakoordinaattoriksi – Valittu saapuu Flow Festivalin tuotantopäällikön paikalta

113 haki Kangasalan tapahtumakoordinaattoriksi – Valittu saapuu Flow Festivalin tuotantopäällikön paikalta

0
Isabella Rossi aloittaa tehtävässään maaliskuun alussa.

Kangasalan kaupungin uusi tapahtumakoordinaattori on valittu. Uudessa tehtävässä aloittaa kulttuurituottaja Isabella Rossi.

Rossi siirtyy tehtävään Flow Festivalin tuotantopäällikön paikalta. Hän aloittaa työnsä maaliskuun alussa.

Aiemmin Isabella Rossi on työskennellyt Helsingin Leijona Oy:n konseptoiman Tuomaan markkinoiden vastaavana tuottajana ja Torikortteleiden projektituottajana.

Rossilla on kaupungin tiedotteen mukaan monipuolista kokemusta erilaisten tapahtumien järjestämisestä ja kehittämisestä sekä eritysosaamista muun muassa vastuullisten tapahtumien järjestämisestä. Lisäksi Rossilla on ammattiosaamista markkinoinnissa ja viestinnässä.

Koulutukseltaan Rossi on kulttuurituottaja ja media-assistentti.

Tiedotteen mukaan valinnan perusteena on koulutus, laaja-alainen tapahtuma-alan työkokemus, haastattelussa saatu vaikutelma sekä henkilökohtaiset ominaisuudet.

Tehtävää haki määräaikaan mennessä 113 hakijaa, joista videohaastatteluun kutsuttiin 14 ja jatkohaastatteluihin 6 hakijaa.

Tapahtumakoordinaattori tekee aktiivista sidosryhmäyhteistyötä, ideoi ja luo puitteita uusille tapahtumille sekä kehittää olemassa olevia tapahtumakonsepteja ja -prosesseja.

– Kangasala haluaa kehittyä entistä monipuolisemmaksi ja houkuttelevammaksi tapahtumakaupungiksi. Tavoitteena on tarjota tapahtumajärjestäjille erinomaiset puitteet ja sujuvaa palvelua, tiedotteessa avataan.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän